Home » Innendørs underholdning og attraksjoner er forbudt i nødstilfeller. Kan jeg gå til frisøren?

Innendørs underholdning og attraksjoner er forbudt i nødstilfeller. Kan jeg gå til frisøren?

by Thure Lindhardt

Hvis tjenesteleverandøren kunne betjene kunder med raske antigentester, ville det også avlaste laboratoriearbeid, identifisere flere pasienter og ikke sette virksomheten i fare.

Foto: Karīna Miezāja

Under krisen vil økonomiske tjenester knyttet til innendørs underholdning og attraksjoner bli forbudt, vedtok ministerkabinettet i dag.

Nyhetene

«Han dyttet i hendene hans forsvant den første statsmannen for å lede slottets kanselli – å pappa, Andris, de Saeima-bablene! Spalte av Egils Līcītis

13 timer

Nyhetene

«Alle pandemier, epidemier og andre grener kommer og går.» At hendelser som er viktige for mennesker ikke må glemmes

21 timer

Nyhetene


Urbanowitsch: Vi må forberede oss på hva som kan skje hvis…

4 timer

Les andre nyheter

Et slikt forbud gjelder blant annet badeland, fornøyelses- og fornøyelsesparker og trampolineparker.

Bruk og levering av tjenester, herunder kulturtjenester, utendørsattraksjoner, organisering og deltakelse i arrangementer, deltakelse i og deltakelse i idrettsarrangement, deltakelse i og deltakelse i idrettskonkurranser er kun mulig i et epidemiologisk trygt miljø dersom det er sikret at vaksinasjoner eller sykemeldinger kontrolleres, samt tilstedeværelse av personer som ikke holder seg til et epidemiologisk trygt miljø.

ANDRE LES NÅ

Ansiktsmasker bør også brukes i disse områdene. Samtidig er de ikke tillatt brukt under fysisk aktivitet og idrettstrening, samt av idrettsutøvere under fysisk aktivitet i idrettskonkurranser.

Til gjengjeld kan økonomiske tjenester, inkludert skjønnhetspleie, messer, utendørsattraksjoner, ytes i et epidemiologisk trygt miljø dersom en person i tillegg til disse generelle epidemiologiske sikkerhetskravene får minst 15 kvadratmeter offentlig innendørsareal. På messeområdet skal gangene mellom rekkene med messestander og avstanden mellom flere servicepunkter i et rom være minst tre meter.

RELATERTE ARTIKLER

Også på disse stedene skal det holdes en avstand på to meter mellom enkeltbesøkende eller husstander;

Det ble tidligere rapportert at på fredagens sesjon støttet regjeringen erklæringen om unntakstilstand 11. oktober i tre måneder og innførte visse strengere restriksjoner.

fag

You may also like

Leave a Comment