Home » Innendørs underholdning og attraksjoner er forbudt i nødstilfeller

Innendørs underholdning og attraksjoner er forbudt i nødstilfeller

by Thure Lindhardt

Et slikt forbud gjelder blant annet badeland, fornøyelses- og fornøyelsesparker og trampolineparker.

Bruk og levering av tjenester, herunder kulturtjenester, utendørsattraksjoner, organisering og deltakelse i arrangementer, deltakelse i og deltakelse i idrettsarrangement, deltakelse i og deltakelse i idrettskonkurranser er kun mulig i et epidemiologisk trygt miljø dersom det er sikret at vaksinasjoner eller helsesertifikater kontrolleres, samt tilstedeværelse av personer som ikke overholder et epidemiologisk trygt miljø.

Ansiktsmasker bør også brukes i disse områdene. Samtidig kan de ikke brukes under fysisk aktivitet og sportslig trening, eller av idrettsutøvere under fysisk aktivitet i idrettskonkurranser.

Til gjengjeld kan økonomiske tjenester, inkludert skjønnhetspleie, messer, utendørsattraksjoner, ytes i et epidemiologisk trygt miljø dersom en person i tillegg til disse generelle epidemiologiske sikkerhetskravene får minst 15 kvadratmeter offentlig innendørsareal. På utstillingsområdet skal på sin side bredden på gangene mellom rekkene med utstillingsstander eller avstanden mellom flere servicepunkter i et rom være minst tre meter.

Også på disse stedene skal det holdes en avstand på to meter mellom enkeltbesøkende eller husstander;

Det har allerede blitt rapportert at regjeringen på fredagens sesjon støttet erklæringen om unntakstilstand 11. oktober i tre måneder og innførte visse strengere restriksjoner.

Andre leser akkurat nå

Den første gravemaskinen ble trukket opp av vannet, gjødsel gjødsler det sørlige Courland, farlig drift: kriminell provins

Rihards og Sondra Zaļupe jobber med et forhold og vil ikke skilles

Riga lufthavn har gradvis gjenopptatt driften

You may also like

Leave a Comment