Home » Internett mobil fasttelefon hastighet test verdensomspennende rangering hvor er Polen

Internett mobil fasttelefon hastighet test verdensomspennende rangering hvor er Polen

by Peter Østbye

Selskapet Ookla tar seg av gjeldende tilgangshastighetsmålinger Internett i individuelle land over hele verden via Speedtest.net-plattformen som drives av ham. De siste måleresultatene refererer til august 2022.


I følge publiserte data var den globale gjennomsnittlige nedlastingshastigheten på mobilnettverk 30,79 Mb/s og opplastingshastigheten var 8,62 Mb/s.


For fasttelefonsamtaler er verdiene betydelig høyere. Gjennomsnittlig nedlastingshastighet var 69,14 Mb/s mens opplastingshastigheten var 29,09 Mb/s.Mobilt Internett


I tilfelle Mobilt Internett de raskeste forbindelsene i august i år opererte i Norge med en gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 122,77 Mb/s. På pallen var også De forente arabiske emirater (118,42 Mb/s) og Qatar (114,28 Mb/s).

I mobilrangeringen tok Polen en fjern 49. plass – det samme som i juli. I vårt land var gjennomsnittlig nedlastingshastighet på mobilnett i august 37,38 Mb/s og 7,87 Mb/s for opplasting.fasttelefon internett


I august i år den raskeste fasttelefon internett – med en gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 219,01 Mb/s – hadde Singapore-innbyggere. Chile ble nummer to med 211,43 Mb/s, fulgt av Thailand (188,75 Mb/s).Når det gjelder anrop til fasttelefon, ligger Polen betydelig høyere på rangeringen sammenlignet med mobiltelefonlisten. Landet vårt ble rangert på 34. plass i august (samme som juli) med en gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 91,24 Mb/s og en opplastingshastighet på 31,33 Mb/s.
You may also like

Leave a Comment