Home » Intersolar 2023: GoodWe styrker sin posisjon innen hybrid inverter-teknologi

Intersolar 2023: GoodWe styrker sin posisjon innen hybrid inverter-teknologi

by Peter Østbye

Med lanseringen av tilbudet Øko smart reklameGoodWe presenterer et attraktivt utvalg av energilagringsløsninger for det raskt voksende C&I-segmentet. Den nye produktlinjen med et stort utvalg av kompatible enheter som invertere, energilagringsenheter og tilbehør for C&I-applikasjoner muliggjør en modulær systemstruktur og tilbyr samtidig praktiske komplette løsninger. GoodWe inverterløsninger er hjertet i hvert system. Du administrerer lagringen din intelligent samtidig som du optimerer PV-ytelsen. Ved å installere et GoodWe PV energilagringssystem kan både store og små bedrifter oppnå økonomiske, miljømessige og operasjonelle fordeler.

Øko smart hjem er et omfattende utvalg av energilagringsløsninger for hjemmeapplikasjoner, inkludert enheter for optimalisering av eget forbruk. Selv om løsninger innenfor Eco Smart Home-systemet allerede er tilgjengelig på markedet, utvider GoodWe nå tilbudet. Besøkende vil få muligheten til å oppleve neste generasjons hybrid ET-inverter og Lynx F høyspent energilagringsenhet før deres offisielle lansering.

Goodwe fokuserer på innovasjon

Produktutvikling er avgjørende for GoodWes forretningsdrift. Selskapet nyter stadig og vokser for å tilføre verdi til kundebasen. Dette engasjementet gjenspeiles også i det nye utstyret til større prosjekter. På messen presenteres en ny netttilkoblet høyytelsesvekselretter med inntil 350 kW, som fungerer pålitelig selv ved høye temperaturer og dermed effektivt reduserer strømproduksjonskostnadene for store prosjekter. I tillegg tilbyr GoodWe en kompakt transformatorstasjon (MV) som enkelt kan kobles til strengomformere.

GoodWes bemerkelsesverdige reise de siste årene har vært preget av raske produktlanseringer på tvers av flere kontinenter. Takket være vår etablerte markedsposisjon tilbyr Intersolar en unik mulighet til å komme i kontakt med menneskene som driver suksessen vår. Vi ser frem til personlig utveksling og åpen utveksling under messen. Sammen former vi fremtiden for solenergi

sier Thomas Haering, president i GoodWe EMEA.

Basert på state-of-the-art omformere, vil GoodWe-standen vise frem et omfattende utvalg av løsninger for bolig-, kommersielle og store applikasjoner, alle kjent for sin eksepsjonelle ytelse, sikkerhet og kvalitet. Disse løsningene vil bli presentert på et stort utstillingsareal på nesten 500 m2. I tillegg vil den andre utgaven av det populære lojalitetsprogrammet for installatører, GoodWe PLUS+, presenteres under Intersolar, og tilby nye og attraktive fordeler som en gratis garantiforlengelse.

GoodWe inviterer hjertelig fagfolk fra solenergiindustrien fra forskjellige segmenter til å besøke stand B4-210, hvor de vil få muligheten til å se splitter nye solcelleenheter tilpasset EMEA-regionen.

reklamemateriell

You may also like

Leave a Comment