Home » Intervju om blokkjedeteknologi

Intervju om blokkjedeteknologi

by Peter Østbye

For det første, hva er blockchain? Hva omfatter denne sektoren?

«Blockchain er en Informasjonslagring og overføringsteknologihva virker uten sentral kontrollmyndighetog som tillater en Datautveksling uten mellomledd trygt og gjennomsiktig.
Vi kan samle blokkjede som en pålitelig teknologi uten å måtte stole på noen tredjepart!»

Er blockchain en fremtidig industri?

«Når det gjelder innvirkning, kan vi sammenligne ankomsten av blokkjedeteknologi med fremkomsten av internett for 20 år siden. ! Denne pålitelige teknologien, uten en pålitelig tredjepart, autoriserer dermed uendelige muligheter.
For eksempel sporbarhet. Blockchain er en ekte en Mulighet for selskaper som bekjemper forfalskning (Luksusklokker, biler, klær, falske utdanningsvitnemål…).
de overvåkning er også et av tilfellene hvor blokkjedeteknologi beviser seg selv. Hvordan spore dagligvarer (store distribusjonskjeder)? Hvordan identifisere produkter for raskt å fjerne fra alle butikker?

DEN orienteringsmessen du ikke bør gå glipp av

Vi gir deg en avtale Studyrama Virtual Exhibition of Blockchain Education and Professions for å finne treningen du drømmer om!
Du vil møte eksperter, fagfolk og unge nyutdannede for å snakke om din profesjonelle fremtid. Det er også en unik mulighet til å oppdage de mange eksisterende profesjonene (utvikler, dataviter, informatiker, driftsintegrator, etc.) og stille spørsmål under e-konferanser.

JPEG - 22,7 ko de blokkjede er allerede veldig tilstede ibilindustrien. Vanligvis, i sammenheng med bilutleie, gir denne teknologien brukerne mer selvtillit. Faktisk, ved å ta bilder i resepsjonen for leiebiler og når kjøretøyet overleveres, unngås mange problemer. Dette sikrer dataene og gir bedrifter trygghet.
Vi kan også snakke om viktigheten av blockchain i produksjonen av kjøretøyet og sporing av vedlikeholdsloggen til kjøretøyet er ødelagt.
Til slutt, selv om det er uendelig mange av dem som Dataoverføring uten en pålitelig tredjepart er en sektor som trenger slik teknologi. Det beste eksemplet på dette er lønnshåndtering for internasjonale selskaper.

Til slutt, for hvert problem, dets løsning! Vi har fortsatt ikke mistanke om allestedsnærvær og nytte og blokkjede. Det hele er veldig spesifikt.»

I hvilke yrker finner vi det?

«Før vi snakker om yrkene som blokkjede Først av alt må vi være klar over de nye tjenestene som det har åpnet døren for. Blant dem: DEFI (desentralisert finans), Smart Contract (intelligente kontrakter), NFT (non-fungible token) eller Metaverse (virtuell verden).
Dette påvirker alle følgende yrker og mer: utviklere, markedssjefer, selgere, nettredaktører/journalister, ledelse, advokater/advokater, finansfolk, spill.

De ønsker å gi ut et brettspill og en bok som nevner kryptovalutaer og blokkjeden. Kan du fortelle oss mer?

«De Blockchain er en teknologi i vekst verdensomspennende. Snart er det overalt. Målet med dette spillet er å popularisere denne teknologien innen vitenskap, utdanning og næringsliv. Vi har satt oss selv som vår hovedoppgave forstå fordelene med denne teknologien til det største antallet. Enkeltpersoner er også velkomne.
bedriftsledere trengerforklare ansatte hvorfor de implementerer denne teknologien i selskapet. Veldig lett, det hjelper med styring.
Spillet lar deg gjøre deg kjent med vokabularet som brukes bedre forstå nytten. Spillet tillater ikke å forklare teknikken, men bare til forstår interessen, til og med for å indusere det. Når vi snakker om «staking» i løpet av spillet [ou immobilisation de cryptomonnaies sur une longue durée NDLR]spillere oppfordres til å lese de få sidene om innsats og fortsette å spille.

Boken er et tillegg til spillet, men kan også brukes alene. Den lar deg, på noen få sider, raskt og omfattende forstå de forskjellige tjenestene som tilbys av blokkjeden.
Boken kan ikke leses fra begynnelse til slutt. Profilen til redaktørene er svært mangfoldig: akademikere, bedriftsledere, redaktører, advokater, studenter, youtubere… Dette er eiendelen og styrken til denne boken; Forklaringer fra svært forskjellige bakgrunner og perspektiver.»

Hvilken opplæring er tilgjengelig på dette området for øyeblikket?

«Jeg kjenner for tiden fire skoler som underviser teknologi blokkjede. Dette er åpenbart en ikke-uttømmende liste. Du må være klar over at dette er en blomstrende sektor som vil lansere nye formasjoner de neste månedene/årene. Den stadige videreutviklingen på dette området krever uunngåelig regelmessige oppdateringer. Vi kan lede ESCE med en Masters i Paris; MBS Masters of Science; Alyra, en skole 100 % dedikert til online blockchain, eller Swiss Blockchain Institute, en opplæringsorganisasjon i Genève.

Er du laget for de digitale jobbene? Ta testen for å finne ut!

Kreditt: ismagilov – iStock

You may also like

Leave a Comment