Home » Inviterer deg til å gjenoppdage Molėtai: diverse underholdning og «ferier»

Inviterer deg til å gjenoppdage Molėtai: diverse underholdning og «ferier»

by Connie Nielsen

Molėtai Tourism and Business Information Centre inviterer deg til å utveksle tvil og lange aritmetiske reiseplaner for ekte opplevelse – Molėtai vil du bare oppdage i Molėtai.

En åpen invitasjon til Molėtai hvis det er noe å oppdage

«Vi kan snakke mye om landet vårt. Den ene historien ville forandret den andre, anbefalingene vi er villige og i stand til å dele virker uuttømmelige. Det er alltid best å oppleve det selv og se hvorfor alle elsker Molėtai så mye, sier Daiva Kulienė, senterets direktør.

– Så i år annonserer vi at du finner Molėtai i Molėtai. Vår turistinformasjon gjør det enkelt for deg å planlegge reisen, og du kan se og oppleve alt selv.»

Sigismund Gedvilas / 15 min foto / Molėtai

Gå dit, observer, smak, opplev, bli kjent – ​​Molėtai for enhver smak, ethvert ønske og enhver type reise. Denne regionen har alltid vært reisevennlig – museer, utdanning, virtuelle rom og festivaler, som det ikke vil mangle på i år. Året 2022 i Molėtai markeres med et vakkert jubileum – 17. februar. Det er 635 år siden navnet på byen ble nevnt.

Festuken vil bli videreført av den tilbakevendende unike, allerede 26. Mindūnai Winter Fishermen’s Festival. Det er lite å vente 19. februar. Mindūnai blir den virkelige hovedstaden i innsjøregionen. Ikke bare undervisning og spill, tradisjonelle fiskeretter, åpent havfiskemuseum, konsert på vinterscenen, men også isfiske og tråling venter på de som er samlet her.

Litt senere, med sommervarmen, vender byfestivalen Molėtai tilbake til bygatene i juni. Gjester og innbyggere i Molėtai vil også bli invitert til Datingfestivalen under stjernehimmelen for tredje gang, og en konsert med populær klassisk musikk vil være en nyhet for alle.

Hvem som helst kan være oppdagelsesreisende

Spesialtilbud lover overraskelser for familier og stjerneforskere. Unngå lysene og kjas og mas i storbyene, himmelske vidder og ferierom åpner seg her. Reisende kan oppdage eksklusive tilbud – stjerneklare netter, turer med de minste eller forskjellige måter å bli oppdagelsesreisende på.

Den nye utstillingen til Molėtai turist- og forretningsinformasjonssenter vil være full av funn – det gamle torget vil bli gjenopplivet ved hjelp av animatører. Senterets virtuelle rom gir tilgang til eldgammel lokal jødisk kultur og mat.

Sigismund Gedvilas / 15 min foto / Molėtai

Sigismund Gedvilas / 15 min foto / Molėtai

Museer og underholdningsområder ønsker også reisende velkommen til å forynge seg selv. I Žalvaris Park kan du ikke bare ha det gøy, men også ha en piknik. Hele dagen vil gå i en park som heter Lithuanian Disneyland. Teknisk museum Molėtai har utvidet sitt territorium ytterligere og vil bli supplert med to nye utstillingshaller.

Den gastronomiske reisen og utdanningen til Bonn sforza gjenopplives i byen Inturkė, og de første myntene i turistvalutaen, føflekkene, preget for et år siden, fortsetter å tiltrekke seg interessen til reisende.

Arbeid og hvile i Molėtai

Allerede høsten i fjor ble slagordet «Arbeid er ikke en ulv, du vil ikke løpe inn i skogen, men du kan!» annonsert av Molėtai turist- og økonomiske informasjonssenter sammen med ulike overnattingstilbud i distriktet arbeidsferie Dele.

Ett valg, to alternativer – jobb og slapp av i Molėtai. Bygårder, hoteller og pensjonater inviterer ikke bare til å ha det hyggelig i Molėtai, men også til å gjøre arbeidsmiljøet om til et naturkontor, og enda flere kreative og arbeidsrom i biblioteket til folkebiblioteket.

You may also like

Leave a Comment