Home » iPhone 15 (Pro) – alle lekkasjer på ett sted

iPhone 15 (Pro) – alle lekkasjer på ett sted

by Peter Østbye

iPhone 15 (Plus, Pro og Pro Max/Ultra) lanseres i dag. Vi vet alt om henne. Her finner du varianter, spesifikasjoner, ytelse og nye funksjoner til Apples flaggskip. Hva blir prisene?

Frem til premieren iPhone 15 (Pro, Plus og Ultra) bare noen timer igjen. Vi vet allerede alt om Apples nye flaggskip. Hva er disse nye funksjonene, og hvorfor vil den beste iPhone bli så dyr igjen?

Denne artikkelen vil bli oppdatert jevnlig etter hvert som nye lekkasjer dukker opp.

iPhone 15 (Pro, Plus, Ultra) pris og utgivelsesdato

Vil iPhone 15 være dyrere enn forgjengeren? En stund siden Priser for iPhone 15-familien gikk på nett. I følge lekkasjene ser de slik ut:

  • iPhone 15 vil koste $899.
  • Den større iPhone 15 Plus er $999.
  • Prisen på iPhone 15 Pro vil være $1199.
  • iPhone 15 Pro Max / Ultra er dyr $1299.

Med større kapasitet blir den enda «tykkere». I følge ferske rapporter vil varianten med 1 TB lagringsplass koste tilsvarende i underkant av PLN 10.000. Og å tenke på at for noen år siden var slike beløp sjokkerende selv på MacBook Pro. 2 TB koster rundt PLN 12 000.

iPhone 15 Pro live / Foto av @MajinBuOfficial

Når er det premiere? Ingen overraskelse her. Utgivelsesdatoen for iPhone 15 er allerede kunngjort. Nye Apple-smarttelefoner kommer på markedet 12. september 2023. Dette er offisielle nyheter.

Men jeg har triste nyheter. Kjøpere må vente minst på iPhone 15 Pro Max/Ultra-modellen en måned etter premieren. Tilgjengeligheten overlater mye å være ønsket.

iPhone 15-varianter

Hvilke Apple-telefoner vil bli utgitt i 2023? Som alltid, vi får se 4 modeller. Foreløpig ser det ut til at Apple rett og slett ikke har noe annet valg enn å gå videre med den upopulære iPhone Plus.

iPhone 15 Pro / Foto: Sonny Dickson

Utviklingen av en ny modell tar vanligvis rundt 18 måneder. Dette betyr at iPhone 15 Plus allerede var i designfasen før forgjengeren hadde premiere.

  • iPhone 15 med 6,1 tommers OLED-skjerm. Dette er LTPS igjen, igjen med en oppdateringsfrekvens på 60Hz.
  • iPhone 15 Plus med 6,7″ skjerm. Det er en OLED med en oppdateringsfrekvens på 60 Hz.
  • iPhone 15 Pro Det er en 6,1-tommers OLED-skjerm med ProMotion. Produsert i LTPO-teknologi med adaptiv oppdatering opp til 120 Hz.
  • iPhone 15 Ultra / Pro Max dette er nytt på tilbud. Den vil erstatte iPhone 14 Pro Max og vil ikke lenger bare være en Pro med en strukket skjerm. Panelet er 6,7 tommer og er OLED med ProMotion (LTPO).

Full iPhone 15-familiespesifikasjon / Foto: Trend Force

You may also like

Leave a Comment