Home » Ivanov: En sel, ikke et amalgam. Hullet i Poznań er solid lappet

Ivanov: En sel, ikke et amalgam. Hullet i Poznań er solid lappet

by Erlend Loe

Den første gruppen inkluderer Louis Van Gaal, Leo Beenhakker og Ronald Koeman, som ikke er hyggelige å snakke med så lenge de gjør det i det hele tatt. For det andre Erik Ten Hag, Ron Jans, Johan Neeskens og Robert Maaskant, som syklet i Krakóws gater i stedet for i limousin og likte å flørte med polske journalister.

Den tidligere Wisła-treneren hadde bak seg pengene til Bogusław Cupiał, som drømte om Champions League, og Stan Valckx, sportsdirektøren, som ga ham en stor gruppe spillere (ikke «fotballspillere») som ga ham opprykket han lengtet etter. for skal sikre. Imidlertid «krasjet» det dyrebare prosjektet på hjemmebane og ble lett beseiret av APOEL Nicosia. En side som ligner litt på den Lech Poznań vil møte snart. Nå offisielt i hendene på John Van Den Brom. En trener med et mye mer interessant kart enn Maaskant.

Den to ganger Oranje-representanten, hvis han var en «fotballspiller» og ikke «bare en spiller», ville ha hatt et mye større antall kamper på laget, selv om han faktisk spilte på et tidspunkt da kjernen i laget eksisterte. opp av spillere som Jan Wouters, Rob Witschge, de Boer, Aaron Winter og Marc Overmars. Imidlertid er hans internasjonale trenererfaring så rik at myndighetene i «Kolejorz» teoretisk tok det riktige valget.

Hvilken av de polske trenerne har arbeidserfaring i Champions League- eller Europa League-gruppen? Jan Urban, men inntil nylig var det ingen som trodde de skulle skilles fra ham i Zabrze, foruten at han allerede var i Lech – også i gruppespillet til LE – så Piotr Rutkowski og Tomasz Rząsa kjente ham godt og sannsynligvis ikke en som aksepterte ham. ham. Czesław Michniewicz, også med en Poznań-fortid, men for tiden i et annet yrke. Dariusz Żuraw – det er kjent at han ble tatt farvel for ikke så lenge siden, for å komme tilbake til ham nå. Jacek Magiera – har ikke forbedret sin posisjon i markedet i det siste. Og det var det. Vel, det er dessverre klimaet vi har.

Når Lech tenkte på Henning Berg, var det et interessant tema. En av Legia Warszawas mangeårige fotballspillere, på spørsmål om hvilken trener han trodde han ville jobbe best med, trakk han ut nordmannen uten å nøle. Begynnelsen på slutten av Aleksandar Vukovićs første periode på Łazienkowska Street var nettopp møtet med Berg i andre runde av Champions League 2020-kvalifiseringen.

Omonia Nicosia vant 2-0 i hovedstaden, og ifølge ledelsen i klubben «Vuko» følte eks-Manchester United-spilleren at han manglet erfaringen til å spille i så viktige kamper. Det riktige svaret i avgjørende øyeblikk. Både den nevnte APOEL og en annen «gigant» av Kypros-fotball tok fra oss håpet om cupopplevelsen. Det kan være flaut for fotballambisjonene våre, men dessverre er dette fakta. Den kypriotiske ligaen er 21. i den nasjonale rangeringen, Polen er 28. Aserbajdsjanerne «bare» 26., men hvis vi ser på Karabakh i klubbhierarkiet… Han er 64. Lech er 208. Det er en golf. Vi trenger år med gode resultater for å tette dette gapet. Dette er bare tall, men alle som ser Lech-favorittene i denne konkurransen må revidere vurderingen sin.

«Kolejorz» – så langt – har ikke nok line-up til å si at de har et bedre lag enn det som nylig vant tittelen. Jakub Kamiński er også borte og Bartosz Salamon, en annen landsrepresentant, sliter med å komme tilbake i spillet over tid. En spiller som ville gjort en forskjell i kampen om Europa koster penger og garanterer ingen suksess.

Cupiał vet noe om det. På grunn av Maciej Skorżas familiesituasjon måtte Karol Klimczak, Rutkowski og Rząsa først tette et nytt hull. Du ser ut til å ha gjort det riktige valget. Den nye treneren er en solid fylling, ikke et amalgam, som ikke bare ser estetisk tiltalende ut, men som også raskt kan falle ut hvis kjeven klemmes hardere. Ingen er skadet så langt, men vi vet at presset vil øke betraktelig i Poznań 5. juli.

Og Van den Brom fikk et «pluss» etter den første konferansen. Han sa ikke at han trengte overføringer, at han ville få noen av sine «soldater». Det er kjent at han er presset på tid frem til første kamp, ​​men nå vil han jobbe med laget sitt. Og bravo. For hvis Wisła Maaskanta gjorde en god investering i kampen om LM og hentet inn Kewa Jaliens, Michael Lamey eller Gervasio Nunez? Det var begynnelsen på slutten hans. I Poznań innser de at dette ikke er måten.

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment