Home » Iwona Cichosz beskrev fødselen i Norge. En ting overrasket henne virkelig. «Psykiske sår»

Iwona Cichosz beskrev fødselen i Norge. En ting overrasket henne virkelig. «Psykiske sår»

by Erlend Loe

Finn mer innhold på hjemmesiden til Gazeta.pl >>

Iwona Cichosz er en polsk skuespillerinne, modell og tegnspråkoversetter. Hun fikk størst popularitet i 2016 da hun vant tittelen Miss Deaf World. Hun deltok også i «Dancing with the Stars. Taniec z Gwiazdami» hvor hun og Stefano Terrazzino kom til finalen. Cichosz bor med familien sin i Norge, hvor han og mannen hennes oppdrar to barn. Først barn ble født ved keisersnitt. I begynnelsen av mai ønsket hun sin andre baby velkommen til verden barnsom hun fødte gjennom naturkreftene. Nå har hun bestemt seg for å dele detaljene rundt fødselen i Norge med fansen på Instagram.

se videoen
Den første fotografen i Polen som kom opp med ideen om å følge arbeidskraft. Intervju med Anna Wibig

Iwona Cichosz rapporterte om en norsk fødsel. Leger foreslo henne hva som er det beste alternativet for kvinner

Iwona Cichosz la ut et innlegg på Instagram som beskrev henne i detalj fødsel I Norge. Skuespillerinnen avslørte at både første og andre fødsel var gode minner for henne, men det å føde datteren gjennom naturens krefter gjorde henne så mye sterkere. Skuespillerinnen viste også arkivbilder.

Etter å ha født en ikke-planlagt CC for første gang, holdt jeg på å dø for å oppleve en naturlig fødsel i mitt andre svangerskap, eller VBAC (vaginal fødsel etter keisersnitt). Jeg ble veldig positivt overrasket over at alle leger og jordmødre som har tatt tester, ultralyder osv. for meg fra begynnelsen av svangerskapet til slutten alltid tilbød meg vbac fordi de tror det er det beste alternativet for kvinner

– Hun begynte.

Daria Ładocha husker en traumatisk fødsel. Hun hørte sjokkerende ord fra leger

Iwona Cichosz om løsningen: Vi gjorde det for å få meg til å føle meg bra

Cichosz avslørte at hun har en lege som har en erstatning. Kvinnen fikk også hjelp av to tegnspråktolker, noe som hadde en positiv innvirkning på hennes velvære fødsel:

Hvorfor to? De byttet hver time for å hvile. Truls var en refleksjon, det vil si at det oversetteren blinket med blinket til meg. Vi var komfortable (du vet, skrittet er bart, jeg er halvnaken der osv.).

Hvordan ser en fødsel ut?  opplevelser kan variereHvordan ser en fødsel ut? Ikke alle kvinner husker ham godt. «Slakteri»

Skuespillerinnen forklarte hvorfor hun bestemte seg for å ta saken opp på sosiale medier, og avslørte at hun vil at andre gravide kvinner skal vite at de har rett til å velge:

Jeg viser alt dette slik at du vet at det finnes måter for døve å ha en komfortabel situasjon i slike øyeblikk. Sykehuset skal selvfølgelig dekke kostnadene ved bruk av tegnspråktolk. Det er viktig å vite og huske at utlendinger i Norge har rett til å be om tolk på sitt språk på offentlige steder gratis.

Hun avsluttet med å legge til at det å være født av naturkreftene gjorde henne veldig sterk:

Så jeg har også fine minner fra den andre fødselen så vel som den første. Selv om jeg må innrømme at den andre fødselen helbredet mine «åndelige sår» etter cc og gjorde meg veldig oppløftende – avsluttet hun sitt vitnesbyrd.

Bildet: Doula på TikTok-opptak.Det viser hvordan fødslene er. «Jeg skulle ønske jeg hadde visst det tidligere»

You may also like

Leave a Comment