Home » Jagiellończyk spilte med Kuwait. Unge mennesker fra Bialystok presenterte seg også

Jagiellończyk spilte med Kuwait. Unge mennesker fra Bialystok presenterte seg også

by Thure Lindhardt

Mandag (15. november) konkurrerte flere spillere fra Białystok Jagiellonia på den internasjonale arenaen. Fedor Cernych spilte i voksenkonkurransen, mens Jakub Lewicki og Oliwier Wojciechowski spilte på juniornivå.

Foto: Grzegorz Chuczun

Fedor Cernych scoret 11 mål for Litauen. På mandag fikk Podlasie Duma-spissen en ny sjanse til å legge seg til listen over skyttere da fotballaget til våre nordøstlige naboer spilte en vennskapskamp med det kuwaitiske laget. Jagiellonia-snikskytteren holdt seg på banen gjennom hele kampen, men 30-åringen klarte ikke å få ballen i nettet i Vilnius. Den ble laget av den tidligere gul-røde spilleren – Justas Lasickas. Litauerne vant imidlertid ikke sparringskampen, da også Kuwait-laget scoret. Fawaz Al-Otaibi strålte på gjestesiden.

Mandag presenterte også de unge spillerne i Podlasie Duma seg i vennskapsturneringen. Vi snakker om Jakub Lewicki og Oliver Wojciechowski. Den første av de navngitte spillerne løp på banen i hele andre halvdel av kampen mellom polske U-17 og norske U-17 og scoret til og med et mål mens Wojciechowski var på banen i 10 minutter. En annen Jagiellonian – Damian Wojdakowski – så hele kampen, som endte med at de hvit-røde triumferte 2-0, fra innbyttere.

Det er verdt å merke seg at Polen U-17 vant vennskapsturneringen i Spania. På 3 kamper scoret spillerne ledet av Dariusz Gęsior 6 poeng. Følgende plasser ble okkupert av landslagene i Tsjekkia, Mexico, Nederland, Norge og Mexico II.

Litauen – Kuwait 1: 1 (0: 1)
Mål: Justas Lasickas 54 – Fawaz Al-Otaibi 43

Polen U17 – Norge U17 2: 0 (1: 0)
Mål: Max Morawietz 19, Jakub Lewicki 75
Polen U-17 (startrute): Jakub Murawski – Tommaso Guercio, Bartosz Tomaszewski, Konrad Magnuszewski, Dawid Zięba, Adam Chojecki, Oskar Lachowicz, Dawid Drachal, Kacper Śmiglewski, Kacper Przybyłko, Max Morawietz

You may also like

Leave a Comment