Home » Jeff lovet ekteskap og en fremtid sammen. Han lurte henne for en halv million

Jeff lovet ekteskap og en fremtid sammen. Han lurte henne for en halv million

by Gunnar Garfors

Politifolk etterforsker en svindelsak mot en 73 år gammel bosatt i Parczew-distriktet. Kvinnen fortalte uniformerte offiserer at hun hadde vært i kontakt på nettet i over halvannet år med en mann som identifiserte seg som Jeff Jefferson. En påstått amerikansk statsborger tok kontakt med en 73 år gammel mann via direktemeldinger, og hevdet at han var enkemann med to barn. Han skrev at han jobbet på en oljerigg i Norge.

– Nettforholdet mellom de to fortsatte å vokse. Jefferson forsikret kvinnen om hans kjærlighet og lovet å gifte seg så snart som mulig. Etter en tid, under brevvekslingen, ba amerikaneren 73-åringen om økonomisk hjelp fordi hun hadde problemer og trengte kontanter for å komme seg ut av arresten. I tillegg opplyste han at han hadde syke barn som trengte økonomisk støtte til behandling. Offeret, som trodde på løftene til sin elskede, overførte de første pengene til ham, informerer stabssersjanten Evelina SemeniukTalsmann for distriktspolitiets hovedkvarter i Parczew.

Svindleren bestemte seg for å utnytte kvinnens gode intensjoner og krevde igjen penger. På grunn av manipulering av følelser og illusjoner om en lykkelig fremtid ved hans side, solgte den eldre kvinnen leiligheten hennes, tok opp flere lån fra forskjellige banker for over PLN 125 000 og ga bort alle sparepengene hennes. Hennes følelse og vilje til å hjelpe overskygget hennes sunne fornuft.

– I løpet av det halvannet år lange forholdet foretok hun dusinvis av overføringer til bankkontoene som kjæresten hennes har angitt. Totalt donerte hun over PLN 500 000 til mannen. Hun rapporterte saken til politiet fordi Jeff, til tross for gjentatte forespørsler om å returnere de lånte midlene, utsetter tilbakebetalingsdatoene. Han forsikret at han ville returnere pengene etter å ha kommet til Polen, men han møter stadig tilfeldige hindringer, legger politikvinnen til.

En lignende historie skjedde for noen år siden med en innbygger i Chełm-distriktet.

En 40 år gammel mann fra Chełm-distriktet ble også utsatt for svindelen.

Det var også en svindler i regionen som skal ha jobbet på en oljerigg.

Les også:

You may also like

Leave a Comment