Home » «Jeg er litt av en gal gamer!»

«Jeg er litt av en gal gamer!»

by Thure Lindhardt

Hans blå øyne og mange tatoveringer har ikke latt standarden likegyldig: Aron Donnum, som ble introdusert for pressen denne tirsdagen, vet at han ikke er en spiller som de andre og håper å være den han er hver dag på banen elsker. «Jeg er litt gal, i den positive betydningen av ordet. Jeg tror jeg kan bringe god energi til banen. Jeg har en vinnermentalitet, og selv om laget mitt taper, vil jeg gi alt. «

Nordmannen (23) fremstår klar til start som sier han er fysisk klar for å spille på Zulte Waregem denne søndagen. «Førsteinntrykket var veldig bra da jeg kom. Jeg var på stadion på fredag, og selv med færre enn 10 000 fans var stemningen god. Jeg har ikke rukket å besøke byen ennå, men jeg kjenner en god energi der. «

Forventningene til den trenende høyrevingen er store i Liège, men det ser ikke ut til å plage ham. På den andre siden. «Jeg liker det presset. Jeg liker det når folk venter på meg rundt hjørnet. Alt er nytt for meg, spesielt banene, for i Norge spiller vi kun på plast. Men fotball er fotball, jeg vil bare komme raskt i gang. «

You may also like

Leave a Comment