Home » Jeg ser aldri repriser av spillene mine

Jeg ser aldri repriser av spillene mine

by Erlend Loe

Manchester Citys norske fotballspiller Erling Haaland har i et nylig intervju innrømmet at livet hans «ikke er normalt lenger på grunn av populariteten etter å ha flyttet til England». Han la til at han ser mye på TV, men aldri ser repriser av spillene hans.

Den 22 år gamle nordmannen unngår derfor å gå ut og drar rett til leiligheten sin etter trening, hvor han tilbringer resten av dagen, for tiden sammen med kjæresten Isabel Haugseng Johansen, som blant annet tilbringer tiden sin i treningsstudioet. Derfor flyttet hun til ham fra Norge i april.

I et intervju med den tidligere norske fotballspilleren Jan Age Fjoertoft, understreket Haaland at han ikke føler seg ensom fordi noen fra familien Bryne på 12.000 bor i leiligheten hans hele tiden. Fotballspilleren har tre søstre og en bror, fast besøkende er far Alf Inge, sjefen for «Team Haaland».

Haaland er fortsatt en av de mest lovende spillerne. (Foto: Getty Images)

«Jeg går ikke ut fordi populariteten har blitt slitsom. Men det er prisen på det, så jeg klager ikke, jeg prøver bare å være meg selv som jeg pleide å være. Jeg ser på TV, filmer og mye mer.» Fotball, men aldri, som mange av mine kolleger, repriser av kamper jeg har vært på. Å tenke på feil og om jeg kunne ha spilt annerledes kan forvrenge tankeprosessen. En kamp er over, og da kan jeg bare tenke på den neste. «Se deg aldri tilbake,» sa fotballspilleren.

Fjoertoft, nå 56, vant 71 landskamper for landet sitt mellom 1986 og 1996, mange med Haalands far, og scoret 20 mål. Han ble kjent for sine «Dirty Plays». Den mest høylytte hendelsen som ble enstemmig fordømt av norske medier skjedde i september 1993 i Oslo.

I VM-kvalifiseringskampen mot Polen (1-0) simulerte nordmannen et slag i trynet til Roman Szewczyk. Dommeren, som ikke så handlingen på nært hold, stolte på nordmannens grimaser og hans plutselige kollaps «i smerte» med hendene foran ansiktet mot banen og viste polakken rødt kort.

Zbigniew Kuczyński / PAP / Marcin R.

You may also like

Leave a Comment