Home » Jemeljanenka har avslørt når kampen hans med V. Dacik vil finne sted

Jemeljanenka har avslørt når kampen hans med V. Dacik vil finne sted

by Erlend Loe

Den 40 år gamle russeren har tapt stadig mer alvorlige MMA-kamper den siste tiden Aleksandras Emelyanenka (28-9-1) på jakt etter muligheter i en ny utstillingsring eller et bur, rettet mot en 44-åring ved navn «Russian Psyche» Vyacheslav Dacik (13-16).

«Jeg har ofte nevnt at kampen vår med Dacik er under planlegging og aktivt forhandlet. Etter min plan skal denne kampen finne sted i midten av mars eller i slutten av mars. Våre ledere er i kontinuerlig kontakt, en muntlig avtale har allerede blitt gjort og en avtale er ennå ikke gjort. Denne kampen bør være i en av de store turneringene. Følg nyhetene: «A. Jelemjanenka fascinerte Eurosport, og la til at kampen med Artur Guseinov, som var planlagt i begynnelsen av januar, er utsatt.

I mellomtiden fortalte V. Dacik til True Gym MMA-kanalen at hele Russland venter på kampen hans mot A. Yemeljanenka: «Sasha vokser nå muskler og blir bedre og bedre. Jeg vil ikke kjempe mot ham av sportslige interesser, men av personlige grunner. Gamle konti skal føres. Sasha irettesatte meg, jeg gjorde opprør mot ham. Det hele startet med at jeg rømte til Norge. Alle husker hva som ble sagt den gang. Det er derfor hele Russland venter på kampen vår og ønsker å se hvem av oss som er ansvarlig for det vi sier.»

Jemeljanenka har ikke slått noen seriøse konkurrenter siden 2018 uten seire mot bloggeren og den sterke mannen. August. Russland 2020 Det så håpløst ut mot Magomed Ismailov, og han gjorde ikke noe mot Marcio Santos i år heller.

V. Dacikas i 1999. slo ut den nåværende kjente UFC-fighteren Andrei Arlovsky, men han klarte seg mye dårligere senere i MMA-buret. Senere falt russiske nerver, han begynte å forklare at Jesus Kristus er en agent for Mossad, han ble diagnostisert med schizofreni. Dacik ble låst inn på et mentalsykehus, hvorfra han flyktet og krysset den norske grensen. I 2011 ble han endelig deportert til Russland, hvor han var til 2016. satt i fengsel.

info@sportas.lt

Gjengivelse av informasjon på nyhetsportalen sportas.lt i media og på nettsider uten skriftlig samtykke er forbudt.

You may also like

Leave a Comment