Home » Jessica Pegula, en amerikansk tennisspiller, vurderte å slutte med idrettskarrieren på grunn av morens helseproblemer

Jessica Pegula, en amerikansk tennisspiller, vurderte å slutte med idrettskarrieren på grunn av morens helseproblemer

by Gunnar Garfors

Kim Pegula, medeier og leder av NFL Buffalo Bills American Football Club og NHL-hockeylaget Buffalo Sabres, fikk hjertestans i juni 2022. Kellys datter gjenopplivet henne før legene ankom for å redde livet hennes.

Jessica Pegula: Det var for mye

Jessica Pegula fikk vite om dramaet etter at hun kom hjem til Florida fra Paris, hvor hun spilte på Grand Slam French Open. I kvartfinalen ble hun eliminert av eventuell vinner Iga Świątek, men amerikaneren rykket deretter opp til åttendeplass på WTA-rankingen.

Video: Eurosport Sammendrag av kampen Iga Świątek – Jessica Pegula i kvartfinalen til Roland Garros

«Plutselig gikk jeg fra «la oss feire topp 10» til «må jeg begynne å tenke på min post-tenniskarriere mye tidligere enn jeg trodde»», skrev Pegula på nettstedet The Players» Tribune.

«Jeg er 28 og jeg er stolt over å kunne håndtere enhver situasjon, men dette var bare for mye,» la hun til.

Den amerikanske tennisspilleren, nå nummer fire i verden, sa at hun ønsket å fortelle morens historie etter at Buffalo Bills-spiller Damar Hamlin også fikk hjertestans (etter å ha kollidert med en rival) under en NFL-kamp i januar. 24-åringen er i bedring.

«Faren min ville ikke at hun skulle leke»

Pegula fortsatte sine introduksjoner inn i 2022-sesongen, og spilte blant annet på Wimbledon Grand Slam (nådde tredje runde) og US Open (kvartfinale, tapte igjen mot Świątek). I oktober klatret hun til en karrierehøy – ​​tredjeplass – på verdensrankingen.

Video: Eurosport Sammendrag av kampen Świątek – Pegula i kvartfinalen i US Open

«Faren min ville ikke at jeg skulle spille (på Wimbledon – red.), men jeg visste at mamma ville bli sint hvis jeg forlot turneringen på grunn av henne,» skrev tennisspilleren.

«Jeg har måttet forholde meg til mange spekulasjoner og spørsmål om helsen hennes og til og med avkrefte rykter om hennes død. Det var ikke akkurat den morsomste Wimbledon-opplevelsen jeg kan huske. Med tanke på situasjonen min.»

Forfatter: kz/twis
//
Kilde: eurosport.pl, Reuters

You may also like

Leave a Comment