Home » Jobben til den tidligere politikeren Mamikin i en offentlig institusjon og støtten til desinformasjon – går de sammen? / Script

Jobben til den tidligere politikeren Mamikin i en offentlig institusjon og støtten til desinformasjon – går de sammen? / Script

by Gabriel Scott

I tillegg til hans direkte arbeid ved Statens arbeidstilsyn, kan fritidsaktivitetene til tidligere journalist og MEP Andrei Mamikin også sees på YouTube-kanalen Mamikins.tv.

For eksempel intervjuet Andrei Mamikin nylig Marin Kornatovsky, en tidligere ambulansepersonell ved Eastern Hospital, på en direktesending. Budskapet i intervjuet er en fortsettelse av feilinformasjonen som paramedikeren tidligere har uttrykt, hvorved dette innholdet blir ytterligere forsterket og støttet.

Utdrag fra samtalen mellom Mamikin og Kornatovsky:

Kornatovska: Snutene ble satt på oss, sjaklene settes på snart. Men det var lov å ta på munnen. Sjaklene er heller ikke langt unna.
Mamikins: Forståelse, flertallet tillater. Mest slitasje, jeg er syndig, jeg bærer. Noen ganger er det lettere for meg.
Kornatovska: 90 % tillot seg å gjøre det de ville. Han lot seg føre ut på gaten. Jeg vil til og med si firbeint.
Mamikins: Ja.

På spørsmål om innholdet i kanalen var i strid med verdiene til Statens arbeidstilsyn og de etiske retningslinjene, som blant annet var knyttet til å opprettholde nøytralitet, svarte Mamikins skriftlig at han overholdt bestemmelsene i retningslinjene. Etikk.

Renārs Lūsis, sjefen for Statens arbeidstilsyn, sa i en telefonsamtale at han hadde blitt informert gjennom arbeiderens YouTube-kanal, men ønsket å skille hvordan Mamikins var og hva han gjorde som ansatt i Statens arbeidstilsyn.

Sosialministeren, Gatis Eglītis (Nytt konservativt parti), ledet av Statens arbeidstilsyn, svarte skriftlig at mens privatlivet kunne skilles fra jobben, var det klart at

«Denne situasjonen er diskutert med SLI-ledelsen og er under behandling, men jeg ser ikke noe behov for radikale handlinger for øyeblikket», svarte han.

Professor Anda Rožukalne fra Rigas Stradins Universitet forklarte i en etisk vurdering av situasjonen at det er verdt for arbeidsgiver å diskutere med arbeidstakeren både mulig skade på omdømmet og mulige effekter av spredning av feilinformasjon på kvaliteten på arbeidet og kommunikasjonen. meldinger.

Rožukalne sa: «Hans kommunikasjon utenfor jobben er knyttet til hans profesjonelle kommunikasjon, selv om han på dette bestemte showet diskuterer arbeidsforholdet til heltinnen i showet hans. Og dette handler om jobbkompetansespørsmålene hans her – både problemet med ansattes etikk og etikken i politisk kommunikasjon.»

Rožukalne vurderte Mamikinas kanal og program, og uttalte at målet er å holde den tidligere politikeren i et imponerende synsfelt, for å bevare hans politiske kapital og hans synlighet gjennom ideene han diskuterer med hjelp av gjestene.

Feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterå sende utdraget til redaksjonen!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil Knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like

Leave a Comment