Home » Jones Abdellaoui signerer sin første proffkontrakt med Vålerenga

Jones Abdellaoui signerer sin første proffkontrakt med Vålerenga

by Thure Lindhardt

Abdellaouiene skinner i Norge. Den yngste er 15 år og heter Jones Abdellaoui. Han har nettopp signert sin første proffkontrakt med Vålerenga, klubben til talentfulle Osame Sahraoui.

Vålerenga sa mandag at ien spiss signerte en treårskontrakt med klubben. «Jeg har jobbet for lenge med dette«Sa Jones Abdellaoui.

15-åringen har virkelig noe med kjente slektninger av norsk fotball å gjøre, ikke nok med marokkansk fotball, hans opprinnelsesland. Faktisk har Jones tre søskenbarn som gikk gjennom Norges kåring.

  • Dette er Mohammed Abdellaoui, som har 33 landskamper og en fortid i Vålerenga, Hannover og Stuttgart. Omar Abdellaoui har 49 landskamper med Norge. Han har gått gjennom Manchester City, Feyenoord, Eintracht Braunschweig, Olympiakos og Hull. Han spiller nå i Galatasaray.
  • Jones» tremenning er tross alt Mustafa Abdellaoui, som har spilt fire kamper for Norge. Han spilte for Vålerenga, Tromsø, FC København, Odense, Aalesund, Strømsgodset og Sarpsborg.

«Jeg er nok litt som Moha og Mos på spill, jeg har sans for mål, elsker å drible og har stor fart. De har hjulpet meg mye opp gjennom årene … jeg kunne ikke kommet hit uten dem. De gjorde meg til den angrepsspilleren jeg er i dagHan fortsatte nettsted de Vålerenga.

You may also like

Leave a Comment