Home » Jubileumsbildet av Sergei Shoigus barnebarn vakte raseri på Instagram

Jubileumsbildet av Sergei Shoigus barnebarn vakte raseri på Instagram

by Connie Nielsen

«Seks måneder har gått for oss i dag,» sa Ksenia, datteren til den russiske forsvarsministeren og hærsjefen Sergei Shigaig, på Instagram, og poserte sammen med avkommet sitt. Hundrevis av kommentarer fulgte rekorden: mange barn i Ukraina forventet ikke seks måneders jubileum.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Selv om Instagram-plattformen er blokkert i Russland, brukes den fortsatt av Sergei Shoigus yngste datter, Ksenia, og mannen hennes. Selv om Shigaig-familien også er underlagt sanksjoner, viser verken Xenian Instagram eller Telegram noen tegn på trakassering i livet.

Ksenia Shigou, 31, delte et bilde av datteren Milan på sosiale medier for å markere hennes halvårsjubileum. Kvinnen poserte i en grønn «Nike»-skjorte og var glad for arrangementet, men av de drøyt 3000 kommentarene under innlegget er det bare noen få som hilser. Mange Instagram-brukere påpeker at mer enn hundre barn allerede har dødd i Ukraina etter ordre fra faren deres, mange uten å vente på seks måneders bryllupsdag.

Interessant nok nektet ikke Ksenia Shoigu muligheten til å kommentere dette innlegget. Man kan imidlertid ikke kommentere deres uttalelse av 6. mars. Hun skrev da: «Livet er nå delt mellom før og etter. Jeg tenkte lenge på hva jeg skulle skrive, men det fantes ikke noe. Hver militær aksjon er en ekstraordinær begivenhet, noe som betyr at vi ikke hadde noe annet valg. Jeg skammer meg ikke.» Jeg elsker landet mitt, og nå som hele den «siviliserte verden» har vist at den har sine egne standarder som er totalt forskjellige fra våre, vil jeg fortsette å jobbe og gjøre det jeg kan for å forbedre for å hjelpe dem i nød og for å støtte dem det. og slektninger,» skrev Shoigu.

De sosiale nettverkene til Ksenia Shoigu og mannen hennes viser et ganske trist liv; I januar feiret de en kvinnes bursdag i Dubai. Det er ingen informasjon om hvor Shiga bor nå.

Ksenia Shoigu er den yngste av to døtre, Sergei og Irina Shoigu. Hun er aktiv i Russland som en offentlig person og president i det russiske triatlonforbundet. Hun leder prosjektet «Heroes» League» og arrangerer sportskonkurransen «Heroes» Race», hvor hun også møtte mannen sin, sportsbloggeren Alexei Stolarov.

Det er interessant at hun kort tid etter uteksaminering fra universitetet jobbet i høye stillinger i russiske selskaper. Hun har en mastergrad i internasjonale økonomiske relasjoner og forelesninger.

Bare 21 år gammel ble Ksenia Shoigu assisterende assistent ved Federal Office for Ecological, Technical and Nuclear Supervision, men i 2013 begynte hun å jobbe som senioranalytiker i finansavdelingen til Gazprombank. Fem år senere var hun allerede rådgiver for nestlederen i styret.

Shoigus andre datter, Julia, 44, er psykolog og direktør for Senter for akuttpsykologisk omsorg ved det russiske departementet for krisesituasjoner.

You may also like

Leave a Comment