Home » Juroszek og Destroyer i den tredje «10»

Juroszek og Destroyer i den tredje «10»

Rett etter juleferien startet skihopperne i Continental Cup. Benjamin Östvold fra Norge vant konkurransen Groß-Titlis-Schanze mandag, og hvordan gikk det med de hvit-røde?

Syv polske representanter reiste til Engelberg, inkludert Kacper Juroszek (på bildet). For spilleren til Wislański Sports Association var konkurransen på mandag den første opptredenen i Continental Cup for sesongen. Og 21-åringen avsluttet kampen med poengene.

Juroszek avanserte fra plassering 26 til finalen etter å ha hoppet 116 meter. WSS-konkurrenten forbedret seg i den andre serien (118 m), men falt tilbake to plasser og avsluttet konkurransen på 28. plass. Det var lagkameratene hans som kjempet også. Mens Aleksander Zniszczoł økte poengsummen og endte på 24. plass, kom ikke Arkadiusz Jojko gjennom den første serien. Den andre konkurransen i Engelberg er planlagt til tirsdag (28. desember).