Home » Justtag Group går inn i de skandinaviske markedene gjennom oppkjøpet av Relevant Audience fra Finland

Justtag Group går inn i de skandinaviske markedene gjennom oppkjøpet av Relevant Audience fra Finland

by Gunnar Garfors

Justtag Group, en data-as-a-service-plattform i CEE-regionen, har kjøpt opp det finske selskapet Relevant Audience fra Relevant Digital group, som leverer data for målrettede reklamekampanjer i Finland, Sverige, Danmark, Norge og Latvia.

Justtag Group, et teknologiselskap fra Dirlango Group, er en plattform som øker effektiviteten av reklameaktiviteter basert på kunnskap om brukere i offline og online verden. Selskapet tilbyr produkter drevet av AI-algoritmer som øker effektiviteten til aktiviteter i alle større markedsføringskanaler, inkludert: i programmatiske kampanjer, sosiale medier eller DOOH. Det er for tiden den største dataleverandøren for programmatiske kampanjer implementert i Polen og har informasjon på over 85 prosent i sine databaser. polske Internett-brukere.

Justtag Group utvider gradvis sine aktiviteter i regionen, inkludert: i Serbia og Ungarn og begynner også å ekspandere i Skandinavia ved å kjøpe opp den finske spilleren Relevant Audience. Denne handlingen skyldes i stor grad Justtags mål om at JustID, det proprietære systemet utviklet av Justtag, skal bli standarden for å identifisere brukere på det åpne internett i de nordiske landene etter å ha deaktivert tredjeparts informasjonskapsler.

Den polske markedslederen går inn i Skandinavia

Oppkjøpet av Relevant Digital markerer selskapets første inntog i utenlandske markeder gjennom oppkjøp. Dette trekket vil tillate selskapet umiddelbart å starte virksomhet i ytterligere fem land – Finland, Sverige, Danmark, Norge og Latvia ved å overta Relevant Digitals kontrakter med utgivere og kunder i denne regionen.

– Vi har hatt forretningsforbindelser med Relevant Digital tidligere og kjenner derfor dette selskapet godt. Det er for tiden en av de tre største dataleverandørene for programmatiske plattformer i Finland. For å gi det drivstoff til videre utvikling, vil vi implementere våre teknologier i selskapet. Vår prioritet er å raskt bringe JustID til markedet som en identifikasjonsstandard gjennom oppkjøp. På denne måten gir vi merverdi til annonsører og utgivere og sikrer deres virksomheter etter å ha deaktivert tredjeparts informasjonskapsler. Vår overtakelse av selskapet er derfor en fordelaktig løsning for alle markedsaktører, forklarer han Tomasz Chłodecki, president og medgründer av Justtag Group og legger til: «Samtidig tenker vi allerede på utviklingen i andre markeder og utelukker ikke ytterligere oppkjøp.»

– Trenden med internasjonal utvikling av «Made in Poland-teknologi» akselererer mer og mer. Ved å gjøre det følger Justtag i fotsporene til store selskaper med røtter på Vistula, som: Ramp, RTB House eller Booksy – bemerker han Łukasz Wejchert, grunnlegger av Dirlango-kjøretøyet som investor i Justtag Group.

JustID er en ny standard på Internett

Justtag-gruppen har utviklet originale og nåværende produkter i over 2 år Polens største brukeridentifikasjonssystem på det åpne Internett – JustID. Dette er et alternativ til tredjeparts informasjonskapsler som brukes av nettstedspartnere for å lage online brukerprofiler basert på deres tidligere oppførsel og søkehistorikk. Dette gjør det blant annet mulig å: Vise annonser til bestemte personer basert på dataene som samles inn om dem. I følge gjeldende informasjon vil tredjeparts informasjonskapsler bli deaktivert innen utgangen av neste år, slik at annonsører ikke lenger vil kunne målrette annonser basert på dem.. JustID-identifikatoren er allerede implementert av over 150 ledende nettsteder i Polen.

JustID er en alternativ identifikator til tredjeparts informasjonskapsler. I tillegg begrenser vi oss ikke til å samle inn informasjon om brukere, Vi tilbyr imidlertid tjenester gjennom JustID, inkludert: Vi kjører markedsføringskampanjer, noe som gjør oss til et selskap som tilbyr en «one-stop-shop»-løsning på det åpne internett. Målet vårt er å lage en tredjeparts identifikasjonsstandard i tiden etter informasjonskapsler. Vårt mål er å dominere dette området i hele CEE-regionen og de nordiske landene – oppsummerer Tomasz Chłodecki.

Europa planlegger ytterligere tosifret salgsvekst

Dette året var et gjennombrudd for det polske teknologiselskapet – det registrerte en tosifret økning i salget (i prosent) til flere millioner og en tresifret økning i EBITDA-resultater. Justtag Groups prognoser for 2024 er enda bedre – de forutsetter høyere fortjeneste og ytterligere tosifret vekst på rundt 15-20 prosent. Salget skjer via de skandinaviske markedene. Dette er imidlertid bare begynnelsen på veksten – i løpet av de neste to årene har Justtag som mål å bli ledende innen datalevering i Skandinavia
Kampanjer og brukeridentifikasjon på Internett.

Justtag var tidligere det første selskapet i CEE-regionen målte konverteringen mellom en nettbasert annonsekampanje og besøk i fysiske butikker. Selskapet utvikler for tiden denne teknologien i flere land i Europa og jobber for kunder som BP, McDonald’s, Sephora, OBI, Żabka og OMV bensinstasjonskjeden, som opererer i ni markeder utenfor Polen.

Lese:

Justtag fusjonerer med Audience Solutions (tidligere Netsprint)

You may also like

Leave a Comment