Home » Kalniņš vinner 7 av 12 skudd i et nederlag, Rimjāns scorer i Norge – ishockey – Sportacentrs.com

Kalniņš vinner 7 av 12 skudd i et nederlag, Rimjāns scorer i Norge – ishockey – Sportacentrs.com

by Thure Lindhardt

29 år gammel høyde kapitulerte fem ganger i løpet av de første 41 minuttene og nådde 2:5 i begynnelsen av tredje periode. Den siste porten til «Skellefteå» ble kastet inn i en tom hjemmefestning. Lakers ligger på fjerdeplass med 18 poeng på ti kamper.

Derimot feiret angriperen sin andre suksess på rad Rodrigo eple Örebro, denne gangen mot Timrå 3-0 hjemme. I løpet av 17:49 minutter på isen scoret den latviske hockeyspilleren to skudd på mål, en effektivitet på +2 og 52,94 % kast. Örebro har scoret 13 poeng på ni kamper og ligger på åttende plass.

På Norgesmesterskapet en serie på to feil avbrøt klokken Maksima Ponomarenko (+/- Scorer +1 på 17 minutter og 16 sekunder) Sarpsborgs Sparta bryter motstanden til Green 3:2 hjemme. Spartieši deler tredje- til femteplasser med 20 poeng vunnet over 11 runder.

I en annen kamp i den norske ligaen feiret spissen sin tredje suksess på rad Leonard Rimjan Ringerikes «Panthers», som beseiret Storhamar på 4-3 på overtid på bortebane. Den 27 år gamle hockeystudenten fra Daugavpils assisterte «Panthers» med deres første mål og scoret sitt åttende (2 + 6) poeng denne sesongen. Rimjāns scoret et kast på 18:46 minutter og oppnådde en effektivitet på +2. Ringerikesenheten med 12 poeng økte til åttendeplass.

Endelig Tsjekkisk ekstravaganza For første gang denne sesongen fant Škoda-applikasjonen i Pilsen ingen angriper Mārtiņš Dzierkals, laget taper mot Karlovy Vary «Energy» 0:3. Škoda brøt en rekke på fem seire, og laget endte på sjette plass på 22 kamper med 22 poeng.

Ressurser brukt:
https://www.shl.se/p/
https: //www.hockey.no/live? dato = 14 ….
https://www.hokej.cz/zapas/2895804 / …

You may also like

Leave a Comment