Home » Kamil Stoch har trukket seg fra verdenscupen

Kamil Stoch har trukket seg fra verdenscupen

by Erlend Loe

Kamil Stoch er trukket fra verdenscupkonkurransen. Det betyr at polakken ikke vil delta i konkurransen i Lake Placid. Denne informasjonen kommer fra Thomas Thurnbichler.

Stoch kunne nylig ikke skilte med gode prestasjoner i verdenscupen. På årets første individuelle konkurranse i Willingen tok han 25. plass. Den polske hopperen gjorde det enda dårligere i sprangridningen søndag. 5. februar 2023 klarte han ikke å kvalifisere seg.

SE OGSÅ: Piotr Żyła beste stang på søndag i Willingen. Nordmannen knuste sine rivaler

På grunn av den svakere formen vil ikke Stoch konkurrere i bakken i Lake Placid. Dette meldte treneren til de polske skihopperne, Thomas Thurnbichler, i et intervju med Eurosport.

– Han blir hjemme. Vi bestemte det,» innrømmet østerrikeren.

Konkurransen i USA starter 11. februar 2023. Det er da den første individuelle konkurransen finner sted. Samme dag kjemper duoer om seieren i bakken i Lake Placid. Den andre individuelle konkurransen er planlagt til søndag 12. februar 2023.

Halvor Egner Granerud leder for tiden totalrankingen i hopp-VM. Dawid Kubacki tok andreplassen. Den polske hopperen er 238 poeng bak nordmannen. etasje er 11

AA, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment