Home » Kamila Skolimowska Memorial: Verdensmestere starter fra Eugene

Kamila Skolimowska Memorial: Verdensmestere starter fra Eugene

by Erlend Loe

De beste utøverne i verdensmesterskapet i Eugene på 100m Shelly Ann Fraser Pryce (Jamaica, 10,67) og Fred Kerley (USA, 9,86) vil konkurrere 6. august på Silesian Stadium ved Kamila Skolimowska-monumentet i Diamond League på.

«Det kommer en stor ny utgave av hundremetersspillerne på den blå banen til heksegryten. Trayvon Brommel, andreplass i mesterskapsfinalen, vil gjøre alt i sin makt for å bevise at til tross for tap på Hayward Field, kan han fortsatt holde tritt med Fred Kerley» – les informasjon fra arrangørene av arrangementet i Upper Silesia tirsdag.

SE OGSÅ: Eugene VM 2022: Sofia Ennaoui har allerede satt seg et nytt mål. Han har høye mål

Det ble også bekreftet at Ryan Crouser blir verdens beste kulestøter (USA, 22.94).

– Å se opptredenene hans er den største gleden og bekreftes også av hans rivaler. Dette er det beste målet for kvalitet. Kvalitet som vi kan se 6. august på Silesian Stadium. Amerikaneren er allerede rekordholder for møtet vårt, men etter det han nå har vist i Eugene, er jeg overbevist om at dette ikke var det fulle potensialet han har for øyeblikket. Det er en tikkende bombe, den kan eksplodere når som helst – sa Jakub Chełstowski, marskalk fra Schlesiens voivodskap, sitert i kommunikéet.

Som Piotr Małachowski, sportsdirektør for Silesia Kamila Skolimowska Memorial la til, vil Crouser i år møte Konrad Bukowiecki og Michał Haratyk, blant andre. – Alle som så VM-finalen i Eugene vet at Joe Kovacs (USA – PAP) nå er nummer to i verden. Du så det ikke på TV, men i oppvarmingen sendte han ballen over verdensrekordstreken to ganger. I tillegg presser Tom Walsh også nesten 23 m. Alle skal være med – understreket han.

Det er allerede annonsert at de tre beste hammerne i Tokyo-OL starter i Chorzów: Wojciech Nowicki, norske Eivind Henriksen og Paweł Fajdek. Blant annet bør verdensrekordholderen i stavhoppet svenske Armand Duplantis eller den polske sprinteren Ewa Swoboda også stille til start.

«Samtidig er det ikke slutten på de store navnekunngjøringene som kommer til Diamond League vår 6. august,» la han til i tirsdagens kunngjøring.

Flere hundre utøvere, trenere, ledere, aktivister og konkurransetjenestepersonell vil delta. Inngang for fans er gratis. Totalt vil fansen følge konkurransen i 21 konkurranser i løpet av det 4,5 timer lange arrangementet.

Yu, PAP

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment