Home » Kan Erling Haaland bytte til Bayern? Media: Bayern forventet Lewandowskis reaksjon

Kan Erling Haaland bytte til Bayern? Media: Bayern forventet Lewandowskis reaksjon

by Gabriel Scott

Det har vært kjent siden tirsdag at 21 år gamle Haaland, som allerede regnes som en av de beste spissene i verden, skal spille i Manchester neste sesong. Hans avgang fra Borussia ble avtalt, kontrakten hans inkluderte en sluttvederlagsklausul på 75 millioner euro.

Klar til å bryte dine egne regler

Retningen var ukjent, det var selvfølgelig spekulasjoner om Bayern, som før i tiden brakte merkespisser og ofte sto på tyske baner, slik eksemplet med Lewandowski viser. Problemet var hvor mye han kunne bruke på nordmannens lønn.

Overføringen virker ikke realistisk, ble det sagt, FC Bayern ønsker rett og slett ikke å konkurrere med de rikeste klubbene i denne forbindelse fordi de må handle mot sin politikk. I mellomtiden avslører journalister fra «Bilda» at de kunne gjøre et unntak i nordmannens tilfelle, selv om det dreide seg om enorme summene.

«FC Bayern hadde råd til økonomiske skritt for Haaland som normalt ville vært umulige i klubben. Den totale pakken med overganger, overgangsgebyrer, managerprovisjoner og spillerlønninger vil overstige 300 millioner euro,» ble det beregnet.

De var «desperate»

Det ble husket at Bayern hadde møtt Haaland minst én gang de siste månedene. Fotballspilleren var i München i mars, offisielt for medisinsk konsultasjon (han hadde nettopp kommet seg etter skaden). På den tiden snakket han med direktøren for München-folket, Hasan Salihamidzic.

Ingen av aktivistene hadde noen gang snakket om en spesifikk interesse for spilleren, men det er nå spesifikt bekreftet av en person nær Haaland. Jan-Aage Fjörtoft, tidligere norsk statsborger, nå TV-ekspert.

«Manchester City og Real Madrid har sendt klare signaler om at de vil ha ham, og de har vært veldig aktive. Bayern litt mindre fordi han visste at det kunne skade Lewandowski hvis han ble for involvert. I sluttfasen var de imidlertid like desperate som de to nevnte klubbene» – siterte norske «Bild».

Kilde: Getty Images Lewandowski og Haaland har skinnet sammen i Bundesliga siden 2020

Avisjournalister har de siste månedene jevnlig påpekt at Lewandowski kanskje ikke likte Münchens interesse for Haaland. «Reklamen for Dortmund-stjernen og samtidig en enestående ubesluttsomhet om å forlenge kontrakten bekymret ham», skriver «Bild».

Ifølge avisen «Lewy» føler han seg undervurdert i den tyske klubben og ønsker derfor å forlate klubben i sommer til tross for kontrakten som løper ut neste sesong. Fjörtofts informasjon kan sette bensin på bålet.

Forfatter: TG / po
/
Kilde: bild.de

You may also like

Leave a Comment