Home » Kapteinen for det polske fotballaget besøker Nowiny

Kapteinen for det polske fotballaget besøker Nowiny

by Gunnar Garfors

17 unge spillere fra den ukrainske klubben Metalist Kharkiv møtte kapteinen for det polske fotballaget Przemysław Świercz i Nowiny. Arrangementet ble arrangert i samarbeid med 4F Foundation og Korony Kielce Academy.


27. april 2022. Nyhetene. Møte mellom spillerne fra den ukrainske klubben Metalist Kharkiv med kapteinen for det polske fotballaget Przemysław Świercz Foto Jaroslaw Kubalski / Radio Kielce

– Jeg prøver å overbevise unge fotballspillere om å gå sin egen sportslige vei. Jeg forteller dem aldri at livsstilen min er den beste. Hver av dem har sikkert allerede sin egen plan, og hvis jeg inspirerer dem til å gjøre noe, er det flott. Selv om bare én person forlater dette rommet med noe, er det mye for meg. – sa Przemysław Świercz i et intervju med Radio Kielce.

– Przemeks erfaring berører hjertet og jeg tror det var en stor opplevelse for de unge 15-16 år gamle fotballspillerne. Historien hans viser at til tross for stor motgang, kan du drømme frimodig og strebe etter å gjennomføre planene dine. Den mentale sfæren i dannelsen av en ung spiller er veldig viktig, så vi som trenere legger stor vekt på det, og slike møter hjelper oss med dette – sa Tomasz Wilman, direktør for Crown Academy.

Hvit-rød kaptein Przemysław Świercz, som mistet beinet i en motorsykkelulykke i Norge for 13 år siden, fortalte unge fotballspillere fra Ukraina om reisen til det polske landslaget. Til slutt gjennomførte han en kort treningsøkt med elementer fra amp fotball.

Przemysław Świercz spiller daglig i Wisła Kraków forsterkerlag. Han er tre ganger konkurrent i verdensmesterskapet og bronsemedaljevinner i EM. En trener i Junior AMP Futbol-programmet. Han er også mental coach, driver møter på skoler og jobber med forretningsfolk.

galleri

Nyhetene. Møte mellom spillerne fra den ukrainske klubben Metalist Kharkiv med kapteinen for det polske landslaget i amp fotball Przemysław Świercz (27.04.2022) [Zdjęcia: 8]

ikon-tag

Tagger for dette innlegget

Kielce
Tomasz Wilmann
RK Kielce
forsterker fotball
Przemyslaw Świercz

You may also like

Leave a Comment