Home » Karoline Nilsen – hvordan ser partneren til Halvor Egner Granerud ut? Hvem er han? [zdjęcia, 16.01]

Karoline Nilsen – hvordan ser partneren til Halvor Egner Granerud ut? Hvem er han? [zdjęcia, 16.01]

by Gunnar Garfors

Halvor Egner Granerud, vinner av Norsk Four Hills-turnering, kan regne med støtte fra sin vakre partner Karoline Nilsen.

Halvor Egner Granerud er en stor skihopper. Født i Oslo 29. mai 1996, har spilleren sølvmedaljer ved VM 2021 i blandet lag, gull (lag, 2020), sølv (individuelt, 2020) og bronse (lag, 2021) medaljer ved verdensmesterskapet i skiflyging og gull (2015). ) og sølv (2016) skiver ved junior-VM for lag.

verdt å lese

Men nordmannen setter mest pris på å vinne verdenscupen. Han vant Crystal Globe i sesongen 2020/21. Deretter scoret han 1572 poeng, og overtok tyskerne Marcus Eisenbichler (1190) og Kamil Stoch (955).

Granerud er ikke spesielt populær blant fans fra Polen, for å si det mildt. Han falt for dem etter å ha tapt Innsbruck-konkurransen i 2021 da han angrep Kamil Stoch og sa at polakken «ikke hopper så bra, han har bare gode resultater». Etter en av konkurransene i Zakopane sa han at han «angrer på at han kom hit». Og under den pågående Four Hills-turneringen i et intervju med norsk fjernsyn, røpet han ut: «Kubacki er privilegert. Han har dommere bak seg som passer på helsen hans. De gjorde ikke det mot meg tidligere denne sesongen. Han er heldig.» Men kanskje er det også fordi han har på seg den gule plastronen til verdenscuplederen.

verdt å lese

Etter å ha snakket om Stoch, måtte Granerud møte en hatbølge fra polske fans. Tilsvarende var det med partneren Karolina Nilsen.

Hvem er den neste norske hopperen? Profesjonelt driver hun med… strikking. Han liker også å reise. Hver gang han har mulighet drar han på konkurranser og heier på Halvor. For noen måneder siden la Granerud ut et bilde på Instagram med Karolina i en ledig leilighet med den veltalende lappen «Endelig har jeg nøklene».

Hvordan ser den norske hopperens partner ut? Klikk på Vis galleri-knappen. og se selv.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment