Home » Kasai sendte en slik melding til Kubacki

Kasai sendte en slik melding til Kubacki

by Erlend Loe


Getty Images / Vianney Thibaut / NordicFocus / Matthias Hangst / På bildet: Dawid Kubacki / Lite foto: Noriaki Kasai

Lukasz Witczyk


Dawid Kubacki forklarte årsaken til hans plutselige retur til Polen med et innlegg på sosiale medier. Kona Marta ble innlagt på sykehus med hjerteproblemer. Den polske hopperen fikk støtte fra blant annet Noriaki Kasai.

Søndag deltok ikke Dawid Kubacki i verdenscupkonkurransen i Vikersund. Den polske hopperen kom tilbake til landet for å forsørge sin innlagte kone Marta. Kubacki skrev på sosiale medier om årsaken til at han kom tilbake.

«Min plutselige hjemkomst… Jeg skylder deg en forklaring. Min kone Marta har havnet på sykehus med hjerteproblemer, tilstanden hennes er alvorlig og leger kjemper for livet hennes. Hun er i gode hender, hun er . » en sterk jente, jeg vet at hun vil bli bekjempet», skrev Dawid Kubacki på Instagram mandag.

Hundrevis av kommentarer som støtter Kubacki dukket opp etter dette innlegget. Til og med president Andrzej Duda tok ordet. Kommentarer fra hans jevnaldrende og rivaler er lagt til under innlegget til den polske hopperen. Noriaki Kasai var blant dem.

SE VIDEO: #dziejesiewsport: hva gjorde han?! Strålende kast fra… knær
«Mine tanker er hos deg. Gratulerer med dagen,» skrev den legendariske japanske genseren, avbildet nedenfor.

Det er slutten av sesongen for Kubacki. Polakken annonserte at han ikke ville starte i Lahti eller i den siste konkurransen i Planica. Familiesaker er viktigere nå.

Marta Kubacka har vært gift med den polske hopperen siden 2019. 29. desember 2020 fødte hun en datter, Zuzanna, og 6. januar 2023 ble hennes andre datter, Maja, født.

Les også:
Presidenten støtter Kubacki
Dramaet til Kubackis kone. Graneruds lynreaksjon
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment