Home » Kaunas Fichtenbrenner kan ha en betydelig norsk «hale», selv om moren hans snakker om sykdommen

Kaunas Fichtenbrenner kan ha en betydelig norsk «hale», selv om moren hans snakker om sykdommen

by Thure Lindhardt

Undersøkelse av det brennende juletreet på Rådhusplassen, som er vanskelig å forstå, Leger nekter fortsatt å avhøre den mistenkte. Men moren hans er allerede intervjuet. Og det ble funnet at sønnen hennes, som ble tatt hånd om på mentalsykehus etter angrepet, kjørte Kaunas gater med førerkort utstedt i Norge.

En undervurdert freak

Ifølge aktor som har ansvaret for etterforskningen, bodde den mistenkte, som ble pågrepet få minutter etter angrepet, i Norge, hvor han jobbet i ulike yrker i rundt ti år. Og han returnerte til Kaunas – til moren sin, som bodde i Žemieji Šančiai-huset omtrent en måned før denne skandaløse hendelsen.

Moren forteller imidlertid at hun ikke visste om planene hans videre – om hun kom bare for ferien eller for alltid fordi sønnen var stengt og nesten ikke kommuniserte med henne. Derfor er også omstendighetene under hvilke denne 39 år gamle emigranten måtte komme til Litauen uklare, selv om dette også kan ha hatt innvirkning på angrepet hans i hjemlandet eller helsetilstanden hans, og det er grunnen til at legene ikke tillater mistenkte skal avhøres.

Fangens mor fortalte også betjentene at han ikke var klar over sønnens oppførsel. Ifølge hennes gjetning kan «sønnen ha hatt en sykdom». Ifølge aktor hadde den mistenkte ikke egen familie.

Som allerede skrevetFør dette angrepet var han kun kjent av litauiske politimyndigheter etter en domfellelse av en domstol i Kaunas for flere år siden for salg av narkotika som hadde vært fengslet i flere år for flere episoder av forbrytelsen. Og i 2006 ble han løslatt, deretter dro han trolig til Norge snart. Et førerkort ble utstedt der og funnet da han ble arrestert. Og hans ovenfor nevnte tro har allerede forsvunnet.

Hysterisk reaksjon

Antakelsen om at den mistenkte brenner et grantre, er ikke så alvorlig som ambulansepersonell forteller politimyndighetene ble filmet og vist offentlig på TV3-programmet «Farai».

Det meldes at natt til 4. desember ble en bil med den mistenktes brente gran, modellen og det norske registreringsnummeret ble oppgitt av sivile på Rådhusplassen, oppdaget få minutter etter at hendelsen ble meldt – kjørende. mot Šančiai. Ifølge foreløpig informasjon på King Mindaugas Avenue, allerede bak Akropolis.

Hyle! Skyte!

Føreren av denne Mitsubishi ASX ignorerte verken de akustiske signalene eller lyssignalene til politimannen som la merke til ham. Derfor ble det besluttet å be kollegaer om hjelp.

Mitsubishi ble tvangsstoppet i begynnelsen av A. Juozapavičius Avenue, som det viste seg senere – på vei hjem og sperret veien. Den fastklemte mannens reaksjon på dette og på politibetjentene som omringet bilen hans, hvorav en hadde en pistol rettet mot seg, var hysterisk: «Rop! Før han forsøkte å rygge, forsøkte han imidlertid å bryte ned døren og knuse en av betjentene, som skal ha skadet en albue og kne da han ble arrestert.

Bilde fra TV3-programmet «Farai»

Korte ben

Tjenestemannen sa også på et avlytende TV-program fra Farai at han ble skadet da han prøvde å slukke Mitsubishi-motoren. Selv om representanten for Kaunas-politiet fortalte kauno.diena.lt-portalen etter den ekstraordinære helgen at arrestanten ikke gjorde motstand – snublet hennes kollega over en nærliggende fotgjengerøy.

Ifølge aktor som er ansvarlig for etterforskningen, er omstendighetene rundt betjentens skade fortsatt under oppklaring, men han har absolutt ikke sklidd.

I filen står det også at det var et problem med å dra Mitsubishi-sjåføren ut av en bil som luktet bensin inni. Det ble forsøkt å trekke den ut gjennom både fører- og passasjerdøren frem til det endelig var mulig gjennom den første. Og den innsatte ble lagt med brukne hender på asfalten, som snart ble satt i håndjern.

Bilde fra TV3-programmet «Farai»

Fra dette tidspunktet har bildet endret seg totalt. Etter å ha sittet i en politibil, ble den innsatte plutselig til et lam. Og han blandet seg inn i spørsmål reist av det sinte politiet om at han ikke visste hvorfor han ble fengslet, at han ikke hadde gjort noe i nærheten av granen og ikke brukte narkotika. Til slutt nektet han å snakke med tjenestemenn i det hele tatt.

Som allerede skrevet, etter pågripelsen brant mistenkte Fichte med alkoholmåleren til null. Han ble imidlertid tatt med til legene – for å ta blodprøver eller ikke ta noen medisiner. Og legene slapp den ikke lenger.

Bilde fra TV3-programmet «Farai»

Ifølge aktor hadde politiet ikke fått svar torsdag morgen, tolv dager etter at prøvene ble tatt.

Veltalende vitnesbyrd

Videoen av selve rådhusplassen er ikke mindre veltalende, og uttalelsene til de som forsøkte å fange Tannenbrenneren på åstedet.

Det ble registrert hvor sakte rundt klokken 13.40 til rådhusplassen, som er entret av mange mennesker. bilen trekker sakte inn. Og når han stopper rett ved juletreet, åpner sjåføren, som reiser seg fra førersetet, nesten alle dørene på bilen. Til slutt ligger bæreren i en plastbeholder, ifølge de første opplysningene, med bensin når den granen og denne lyses opp av et lysglimt, hvorpå det begynner å brenne nedenfra.

Gutta som prøvde å arrestere brannstifteren på stedet, sa mens andre sirklede om at andre mennesker flyktet til bakken og støttet en av dem som mistenkt. Og brannstifteren utnyttet dette, rømte og hoppet inn i bilen sin, forlot stedet og traff nesten mannen.

Bilde fra TV3-programmet «Farai»

Siden Fichtenbrenneren ennå ikke er avhørt, er det ingen anklager mot ham. Selv om etterforskningen ble igangsatt på grunn av allmennfarlig skade på eiendom eller kulturell verdi til en annen, gir straffeloven bot eller frihetsbegrensning, eller arrest eller fengsel i inntil fem år.

Den videre skjebnen til en brannmann som fortsatt får medisinsk behandling bør avklares gjennom en psykiatrisk undersøkelse.

Bilde fra TV3-programmet «Farai»

You may also like

Leave a Comment