Home » Kawasaki Vulcan S – en motorsykkel med stort potensial [dane techniczne, osiągi, test, cena]

Kawasaki Vulcan S – en motorsykkel med stort potensial [dane techniczne, osiągi, test, cena]

by Peter Østbye

Helgesola inviterer til sykkelturer. Jeg gjorde ikke motstand lenge og gikk på sporet av Mazovia. Denne gangen på Kawasaki Vulcan S. Selv om skjebnen hans er asfalt, fikk han sansen for veier av lavere kvalitet og til og med lett grus.

Motorsykkelkjede Liberty MotoStore – et veldig stort utvalg og utmerkede kjøpsbetingelser. Du er den viktigste!

I vår redaksjon har vi allerede hatt muligheten til å bli bedre kjent med denne modellen, dog i tourer-versjonen. Denne gangen var vi nakne, uten briller og vesker. Den nye Vulcan fikk en kåpe for dette, men til gjengjeld tjener den mer en estetikk enn en praktisk funksjon.

By

Jeg hentet Vulcan ved selskapets hovedkvarter i Warszawa. Snublet nettopp over ettermiddagstrafikken jeg sto overfor. Jeg var ikke så glad for det fordi S-ka er en cruiser. Det viste seg at det er veldig enkelt og til og med hyggelig å overvinne overfylte gater. Hovedfordelen for dette er drivenheten. Kanskje den ikke synder med kraften fordi den bare har 61 hester, men den går lett opp og gir sykkelen god akselerasjon.

Kawasaki Vulcan S - en motorsykkel med stort potensial [dane techniczne, osiągi, test, cena]

Dette gjorde det mulig for meg å fylle ut de resulterende hullene mellom bilene raskt og effektivt. I tillegg er Vulcan relativt smal. I hvert fall nok til at det er mulig å kjøre mellom biler. Han har det også bra i byen. Selv om han kan nå hastigheter godt over hundre, er det vanskelig å kjøre i høyere hastigheter på grunn av posisjonen hans og mangelen på riktig kåpe. Kort sagt, han vil ha hjernen over hundre. Jeg var under inntrykk av at den installerte kledningen ikke avleder luftstrømmen, men leder den direkte inn i hjelmen min. Kanskje mindre ryttere (jeg er 181 centimeter høy) vil gjøre det bedre.

Kawasaki Vulcan S - en motorsykkel med stort potensial [dane techniczne, osiągi, test, cena]

Imidlertid har jeg ingen klager på den generelle komforten og servicen. Den er komfortabel og veldig lett å kjøre. Sykkelen tilpasser seg lett til våre intensjoner og beveger seg lett. Føreren har en klassisk analog turteller og et lite display som blant annet viser hastighet, kjørelengde, tid, rekkevidde og drivstofforbruk. Litt arkaisk, men lesbart.

rute

Siden været var bra, ville jeg ikke begrense meg til byen. Tvert imot – jeg trengte en flukt, en pause fra byens kjas og mas. Vulcan ble tvunget til å følge meg på en helgetur. Den er mest komfortabel på vanlige veier og det er morsomst å kjøre i hastigheter på 80-100 km/t. Over hundre blir det kamp mot lufttrykket. Sofaen er så komfortabel at det ikke er noen spesiell utfordring å gå flere titalls kilometer om gangen.

Kawasaki Vulcan S - en motorsykkel med stort potensial [dane techniczne, osiągi, test, cena]

Vulcana kan derfor brukes til turisme uten å nøle, men heller ikke for langt unna eller med planlagte stopp. Cruiseren fra Kawa er best egnet for ruter med mange severdigheter. Fra slott til slott, fra utsiktspunktet til vertshuset. Sakte, avslappet, som det sømmer seg for en cruiser. Den takler dårligere veier av dårlig kvalitet og med jettegryter. Det er ikke et problem hvis hullene er sporadiske, fordi å unngå dem er ekstremt enkelt for Vulcan. På støtene viser Coffee med nervøs oppførsel at dette ikke er hennes skjebne. På grusveier angret jeg til og med på at jeg ikke hadde tatt en av Versysene. Men totalt sett burde jeg skylde på meg selv, ikke sykkelen. Den ble enkelt designet med tanke på god veikvalitet.

Kawasaki Vulcan S - en motorsykkel med stort potensial [dane techniczne, osiągi, test, cena]

I stedet for sitronmelisse

Hvis du foretrekker en rolig tur, liker å utforske området og ikke planlegger en tur til Mongolia, bør du vurdere å kjøpe Vulcan S. Du vil definitivt klare deg med det. Prisen på Greens-cruiseren er PLN 43 500.

Tekniske data

Motor: Væskekjølt, firetakts, in-line twin, DOHC

Slagvolum: 649 cm³

Maksimal effekt: 61 hk ved 7.500 o/min

Maksimalt dreiemoment: 62,4 Nm ved 6.600 o/min

Kraft: Injeksjon

Tenning: elektronisk

Start: elektrisk

Bremser foran: Enkel 300 mm skive, to-stempel caliper

Bremser bak: enkel 250 mm skive, ett-stempel caliper

Fjæring foran: 41 mm teleskopgaffel

Bakfjæring: Forskjøvet enkeltdempere, kobling, 7-veis forspenningsjustering

Gir: manuell, seks gir

Clutch: Våt flerplate clutch, manuell

Rammetype: rørformet diamanttype, høyfast stål

Fremre vandring: 130 mm

Bakvei: 80 mm

Fordekk: 120/70 R18M/C 59H

Bakdekk: 160/60 R17M/C 69H

Lengde: 2.310mm

Bredde: 880mm

Høyde: 1100 mm

Akselavstand: 1.575 mm

Bakkeklaring: 130mm

Drivstofftankkapasitet: 14 liter

Setehøyde: 705mm

Vekt på kjøretøy i kjøreklar stand: 229 kg

Pris: 43 500 PLN

You may also like

Leave a Comment