Home » Kebony samler inn € 30 millioner for pengeinnsamling ledet av Jolt Capital og Lightrock

Kebony samler inn € 30 millioner for pengeinnsamling ledet av Jolt Capital og Lightrock

by Thure Lindhardt
Klasse i: Økonomi, miljø, vitenskap og teknologi, jakt, fiske og natur
Emner: Finansielle avtaler, regnskap, risikovillig kapital, konservering / resirkulering, utvidelse av virksomheten

OSLO, Norge, 28. oktober 2021 / PRNewswire / – Kebony, en leder innen miljøvennlige tremodifikasjonsteknologier, kunngjorde i dag at de har samlet inn € 30 millioner gjennom en innsamling ledet av JoltCapital og Lightrock. Kebonys oppgave er å redusere CO-utslipp2 og tropisk avskoging takket være patenterte tremodifikasjonsteknikker som gjør det mulig å produsere høykvalitets tre med tanke på miljøet.

Byggesektoren er i endring: den er tvunget til å finne bedre, mer miljøvennlige og tryggere materialer for å erstatte konvensjonelle byggematerialer som betong og stål, som er viktige kilder til CO2.2 på globalt nivå. Det for tiden enorme tropiske tømmermarkedet forventes også å vike for forbedret tømmer for å beskytte biologisk mangfold og bekjempe tropisk avskoging.

Kebony-teknologien transformerer permanent bærekraftige tresorter som furu til Kebony-tre med sammenlignbare (og i noen tilfeller enda bedre) egenskaper som tropiske, harde og edeltre. Denne unike og miljøvennlige prosessen er også et bedre alternativ til tradisjonelle metoder for trebehandling som krever impregnering med trebeskyttelsesmidler.

På toppen av denne innsamlingen på € 30 millioner er JoltCapital og Lightrock, som slutter seg til de mangeårige aksjonærene i Kebony og nå representerer styret. Denne kapitalinjeksjonen vil muliggjøre Kebonys vekstprosjekter i hovedmarkedeneEuropa og USA. Takket være de innsamlede midlene vil Kebony være i stand til å utvikle seg i et marked på 3 milliarder euro og dra nytte av sentrale grunnleggende trender innen produksjon av bærekraftige materialer for bolig- og yrkesbyggsektoren.

Kebony produserer det mest estetiske og økologiske treet på markedet: tre av eksepsjonell kvalitet som respekterer miljøet. og som skal betales. For å realisere det fulle potensialet til forbedrede treteknologier, er vi stolte over å kunngjøre at Kebony nå teller JoltCapital og Lightrock blant sine investorer Norman Willemsen, PDG de Kebony.

JoltCapital har en stor interesse for selskaper som bruker materialvitenskap og bruker deres patenterte teknologier for å utvikle bærekraftige produkter. Kebony er slik, med over 20 års forskning og utvikling innen treteknologi og en velprøvd prosess som gir dyrket bartre egenskapene som gjør tropisk hardtre vellykket. Vi ser frem til å utvikle produksjonsanleggene i. finansiere Europafor å støtte dens kraftige vekst og gi et alternativ til avskoging i tropiske skoger, sier Antoine Trannoy, administrerende partner i JoltCapital.

Kebony inntar en fremtredende plass i kappløpet om å avkarbonisere vår verden og har som mål å bli nummer 1 innen tremodifikasjonsteknologier. Vi ser frem til å hjelpe selskapet med å gjennomføre sin vekststrategi, flytte til en høyere og mer lovende operasjonell skala, og fortsette på sin solide vekstbane, sa Kevin Bone, Partner i Lightrock.

Transformasjonen av selskapet under ledelse av det nye lederteamet er en suksess. Med støtte fra våre nye høyprofilerte investorer, vil Kebony nyte større finansiell fleksibilitet for å akselerere veksten, konsolidere veikartet for teknologiutvikling og vurdere nye oppkjøp. Tilføyelsen av DidierRoux og RebekahBraswell til styret vil styrke Kebonys evne til å utvide og skalere. Kombinert med selskapets unike salgsforslag og tosifret vekst, ser det ut til at alle ingrediensene til Kebony kommer sammen for å frigjøre det fulle potensialet til bærekraftig og forbedret tre, sier Cornelius Walter, nyutnevnt administrerende direktør.

Kebony hadde en omsetningsvekst på 23 % i første halvår 2021 sammenlignet med første halvår 2020 med et meget godt brutto driftsresultat. Salget hadde allerede vokst med 26 % sammenlignet med året før, ledsaget av en forbedring i EBITDA og drevet av selskapets strategi om geografisk ekspansjon i nøkkelmarkeder. Takket være denne rettede emisjonen vil Kebony få betydelig finansiell fleksibilitet og være i stand til å drive sin vekststrategi, sier Thomas Vanholme, Kebonys finansdirektør.

Du kan også være interessert i disse pressemeldingene

21:56

Den 19. november feiret SALOON-merket fra GWM sin verdenspremiere på den 19. GIAE sammen med det første helelektriske høyytelseskjøretøyet. I mellomtiden har flere nye modeller fra HAVAL, GWM Pickup, TANK, etc. …

15:20

Finanstoppmøtet til Kina-Singapore Connectivity Initiative (CCI-FS) (Chongqing) vil finne sted samtidig i Chongqing og Singapore fra 23. til 24. november.

15:14

18. november 2021 åpnet SUPERSOCO, et globalt teknologiselskap som spesialiserer seg på miljøvennlige mobilitetsløsninger for tohjulinger, offisielt byggingen av sitt globale hovedkvarter i Shanghai West Software Park i …

14:57

• Flere nye administrerende direktører har hatt andre lederroller enn tradisjonelle CFO- eller driftsroller; flere og flere direktører for risikostyring, strategi og …

12:18

Hundrevis av refabrikanter av medisinsk utstyr (PRDM) fra Association of Health and Social Services (FSSS-CSN) deltar i en nasjonal demonstrasjon i dag for å oppfordre regjeringen til å løse klagene deres …

11:05

20. november 2021 – Federation of Early Childhood Interventions of Qubec (FIPEQ-CSQ) inviterer medierepresentanter til å delta på …

Kommunikasjon sendt 28. oktober 2021 kl. 05.00 og distribuert av:

You may also like

Leave a Comment