Home » Kielce går til verdenscupen! Over 1,5 millioner PLN i bassenget! – CKsport.pl

Kielce går til verdenscupen! Over 1,5 millioner PLN i bassenget! – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Sesongavslutningen i verdens biljard lover å bli veldig bra. Delvis takket være verdensmesterskapet i oktober, som finner sted i Østerrike. På dette arrangementet vil Polen være representert med totalt 11 spillere, inkludert biljardspillere fra Nosan Kielce.

Som påpekt av den polske biljardunionen, er turneringen, som starter i midten av oktober, en av de viktigste biljardsportsbegivenhetene i verden. I februar var Targi Kielce arena for 9-ball verdensmesterskap, nå skal spørsmålet om global overherredømme i 8-ball og 10-ball variantene avgjøres.

Det polske forbundet presenterte toppidrettsutøvere. Blant damene ble Monika Ząbek (UKS Baribal Lubin) og Oliwia Zalewska, som har vært tilknyttet Kielce i årevis og for tiden representerer Rokietnica Billiards Academy, nominert.

Sebastian Batkowski og Tomasz Kapłan, som spilte for Nosana Kielce, ble kalt opp for mennene. Laget vårt kompletteres av: fjorårets viseverdensmester Wiktor Zieliński, den ledende biljardspilleren på verdensrankingen (5. plass), Konrad Juszczyszyn, lederen av den europeiske rankingen Mieszko Fortuński, samt Wojciech Szewczyk, Daniel Macioł, Mateegocki Śni og Radosław Babica som vi husker fra siste kamp i Nosana Kielce.

Den totale premiepotten er over 1,5 millioner PLN. Den beste biljardverdenen kommer til Østerrike i oktober. Polakker er blant kandidatene til gull, spesielt med tanke på at konkurranser arrangert av Predator-merket har vært svært suksessrike for dem tidligere.

Deltakelse i den polske landslagskonkurransen verdt over PLN 60 000 000 er finansiert av det polske biljardforbundet, departementet for sport og turisme og forbundets partnere.

Foto. Maciej Urban

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment