Home » Kielce vinner i Gdansk! Jurkiewiczs lag kjempet tappert, men mislyktes til slutt – CKsport.pl

Kielce vinner i Gdansk! Jurkiewiczs lag kjempet tappert, men mislyktes til slutt – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Håndballspillerne under ledelse av Talant Dujshebaev kunne notere nok en overbevisende seier. KS Kielce beseiret Energa Wybrzeże Gdańsk søndag ettermiddag.

Kielce hadde bare tre dager på seg til å forberede seg til den andre serien med hjemmekamper. Onsdag beseiret Dujszebajews lag Hala Legionów KGHM Chrobry Głogów 44:24 i Kielce, men nå var det på en lang reise, for til Polskehavet, hvor Gdańsk-kysten er stasjonert.

Spillet startet klokken 15.00. Spillerne fra Kielce kunne ikke utnytte blant annet Andreas Wolff, som skal komme seg etter ryggen i over en måned. Han ble erstattet i mål av Miłosz Wałach og Nikodem Błażejewski, som gjorde det veldig bra i første runde av Orlen Superliga. I tillegg var ikke Szymon Sicko og Igor Karacic med på kampen. Tomasz Gębala kom tilbake til kampen.

Kielce startet søndagsmøtet veldig vellykket. Allerede etter 5 minutter sto det 5:2 til laget fra hovedstaden i Świętokrzyskie Voivodeship, og Daniel Dujszebajew (2), Arkadiusz Moryto, Nicolas Tournat og Szymon Wiaderny var på målscorerlisten på det tidspunktet.

I løpet av de neste minuttene kom spillerne til lokallaget på banen. I det 10. minutt sørget Mateusz Jachlewski for 7:5 for gjestene, et øyeblikk senere scoret Nejc Zmavc et kontaktmål. Kort før slutten av det 15. minutt scoret Piotr Papaj det avgjørende målet for utligningen. Vi hadde 8-8, så kampen startet på en måte igjen etter 15 minutter.

Spillerne i Gdańsk kunne være fornøyd med seg selv, men bare et øyeblikk, for etter utligningen stoppet deres offensiv i nesten 10 minutter. At det ble dømt to tominuttersstraffer i denne perioden gjorde ikke saken lettere.

Laget fra Kielce utnyttet krisen på hjemmebane og scoret seks mål frem til det 24. minutt. Gdańsk-trener Mariusz Jurkiewicz prøvde å redde situasjonen med en time-out, noe han delvis lyktes med da hans anklager gjenopptok scoringen etter pause. Første omgang endte med 19:13 til gjestene. Etter 30 minutter scoret Alex Dujszebajew, Arkadiusz Moryto og Daniel Dujszebajew flest mål for Kielce (4 hver). Gdańsk kunne spilt mye bedre i første omgang, men fire to-minutters straffer gjorde ikke oppgaven enklere.

Andre omgang var balansert, men tidsbestemt

Andre del av forestillingen på søndag begynte med scoringer av Daniel Dujszebajew og Wiaderny. Vertene reagerte på denne situasjonen med et mål mot Jachlewski i det 32. minutt. I det 35. minutt hadde vi 22:15, og i det 40. minutt viste resultattavlen resultatet 26:20 i favør av klubben fra hovedstaden i Świętokrzyskie-provinsen. Kampen ble kontrollert av Kielce, men vertene ga ikke opp og håpet å komme tilbake i kampen. Straffen for den lokale fremtredende Nejc Zmavec og mål fra Alex Dujshebaev og Moryta (2) forhindret dette.

Men på dette tidspunktet klarte ikke Kielce-spillerne å få en meningsfull ledelse. Jakub Powarzyński og Patryk Siekierka scoret mål for lokalbefolkningen, deretter fikk Moryto en 2-minutters straffe og i stedet for en klar ledelse returnerte vi til status quo på seks mål (30:24). Like etter fant Cezary Surgiel nettet, men Damian Domagała, kjent i Kielce, svarte med en scoring.

Jevn konkurranse i andre del av kampen ble avsluttet i det 49. minutt, og fra det øyeblikket var det kun spillere fra Kielce som scoret i løpet av de neste fem minuttene. Alex Dujszebaev scoret tre mål, Moryto og Surgiel la til ett hver. Rafał Stępień svarte kun på disse fem målene med et mål i det 54. minutt. Til slutt tilhørte dansegulvet bare Moryta og Alex. Sammen la de til ytterligere fem mål til motstanderen, som vertene svarte med to. Søndagens kamp endte med 41:28.

Den neste rivalen til laget fra Kielce blir Energa MKS Kalisz. Dette møtet finner sted onsdag 6. september i Hala Legionów i Kielce. Begynner klokken 18.00.

Energa Wybrzeże Gdańsk – KS Kielce (13:19)

Foto. Anna Benicewicz-Miazga

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment