Home » Kjent influencer kom til Litauen fra Norge for plastisk kirurgi: han bestemte seg for å bli feit

Kjent influencer kom til Litauen fra Norge for plastisk kirurgi: han bestemte seg for å bli feit

by Thure Lindhardt

Hvorfor han bestemte seg for å ta en slik operasjon og hvorfor han valgte litauiske plastikkirurger, forklarer V. Windom i TV8-medisinprogrammet «Hello Tomorrow», som sendes søndag klokken 12.

(9 bilder)

FOTOGALLERI. Kjent influencer kom til Litauen fra Norge for plastisk kirurgi: han bestemte seg for å bli feit

«Grunnen til at jeg valgte plastisk kirurgi var på grunn av kroppens helse. Jeg prøvde en rekke vekttapprodukter for et år siden, men i motsetning til andre mennesker har kroppen min reagert på slike endringer på sin egen måte. Jeg gikk tom for energi, begynte å skade ikke bare musklene, men også bein, og jeg gikk veldig raskt på i vekt. Jeg bestemte meg for å gjøre operasjonen i Litauen, Fi Clinica, fordi spesialistene i Litauen er veldig profesjonelle. I tillegg så menneskene som gjennomgikk kosmetisk kirurgi her veldig vakre og naturlige ut, sier Veronica, en pasient fra Norge.

Plastiske kirurger Raminta Česnaitienė og Vygintas Kaikaris er enige om at fettsuging (ellers fettsuging) er en alvorlig plastisk kirurgi og ikke er mulig eller nyttig for alle.

«Fettsuging gjøres for folk som er misfornøyde med hvordan kroppen deres ser ut, men alt avhenger av kroppsmasseindeksen din. I dette tilfellet bør det ikke overstige 27, sier R. Česnaitienė, en lege som spesialiserer seg på plastisk og rekonstruktiv kirurgi.

Kroppsmasseindeksen er forholdet mellom en persons høyde og kvadratet på en person. Det brukes i medisin som en indikator for å bedømme om en person er overvektig. Hvis kroppsmasseindeksen er større enn 27, vil fettsuging være ineffektiv fordi ønsket resultat rett og slett ikke vil bli oppnådd.

Fettsuging er en av de mest populære plastiske operasjonene i verden. Genetisk sett kan fett samle seg i ulike deler av kroppen. Å bli kvitt overflødig kroppsfett er vanskelig selv for vanlige idrettsutøvere. I menneskekroppen er fettlaget ordnet i to lag – det overfladiske og det dype. Fettsuging fjerner fettet fra det dype laget. Operasjonen utføres vanligvis under generell anestesi, bortsett fra i små områder hvor lokalbedøvelse er tilstrekkelig.

«Pasienter klager vanligvis over å suge på armen, midjen, låret eller flere fettstoffer, og de beste resultatene vil sannsynligvis oppnås etter å ha sugd på midjen. Det kan suges fra hvor som helst

annerledes. Vi kunne pumpe 200 til 500 milliliter fra midjen. Vi kunne pumpe 4 liter sammen, sier R. Česnaitienė, en lege på utstillingen.

Plastisk kirurg V. Kaikaris, som har lang erfaring, vil avsløre maksimal og sikker mengde sugd fett på visningen.

«Jeg ville ikke turt å pumpe mer enn 4 liter, for etter det trenger jeg gjenopplivningsapparater for å reise meg. Når man pumper ut fett, blir ikke bare fettceller pumpet, men noen erytrocytter blir også fjernet, «sa legen og delte sin erfaring på showet. m. dr. Vygintas Kaikaris.

Etter fettsuging må pasienter bruke kompresjonsplagg i 6 uker. Først etter 2 måneder kan det endelige resultatet av plastisk kirurgi sees.

Pasienten lurer ofte på om fettet som inntas ikke regenererer. Leger har et klart svar på dette spørsmålet – alt avhenger av din egen oppførsel, kosthold og andre lignende omstendigheter.

«Hvis en person ikke blir tatt vare på, er underernært og går opp i vekt, la oss si 30 kilo, spres fettet over hele kroppen og resultatet er borte. Alt er veldig enkelt, ”advarer legen R. Česnaitienė.

For å trekke ut fettvevet brukes spesielle rør i forskjellige størrelser, som fjerner fett i seksjoner på omtrent 1 centimeter. Kutt er laget i usynlige deler av kroppen, for eksempel hudfolder eller der undertøy er dekket. Det ekstraherte fettet brukes ofte til å dekorere andre deler av kroppen, for eksempel ansiktet, baken eller brystet til samme pasient.

«Fett fyller på de som er tomme. Fettet inneholder stamceller som, når de er festet, gir kyskhet til injeksjonsstedet. For eksempel er dette en av de beste måtene å revitalisere ansiktet på, sier V. Kaikaris, en plastikkirurg, om å bruke ekstrahert fett for å dekorere andre deler av kroppen.

Hvordan utføres fettsuging, hva er den postoperative perioden og når er det verdt å velge en slik operasjon? Du kan høre svarene på disse og mange andre interessante spørsmål denne søndagen klokken 12 på TV8-programmet «Hei i morgen»!

You may also like

Leave a Comment