Home » Kjøpe Baltic Pipe-aksjer? Pass deg for nettsvindel!

Kjøpe Baltic Pipe-aksjer? Pass deg for nettsvindel!

by Gunnar Garfors

FALSKE NYHETER KOMMER SNART

  • Lagt ut på Facebook informasjon om et attraktivt investeringstilbud i Baltic Pipe-aksjer, som ifølge beskrivelsen skulle gi en garantert månedlig inntekt på over PLN 40.000. zloty.
  • Informasjon om et attraktivt tilbud er internettsvindel. Offisielt Side og sosiale medier (Twitter, LinkedIn, youtube) fra den polske investoren Baltic Pipe er tause om dette emnet.
  • Den informerer om tilbudet fanside Etterskole fra Ghana, som på ingen måte er relatert til investeringer. Nettsvindlere kan ha tatt kontroll over nettstedet eller opprettet det for å fremme et falskt investeringstilbud.

Baltic Pipe er Polsk-dansk investeringsom vil gjøre det mulig gasstransport fra Norge til det danske og polske markedet og til nabolandene. De investeringsom tar sikte på bl.a Polens uavhengighet fra russisk gass. Det kan være mye falsk informasjon som nyhetene vil dra nytte av de kommende dagene Åpning av gassrørledningen.

26. september – kvelden Offisiell åpning gassrørledningen Baltic Pipe, som muliggjør transport av norsk gass, for eksempel til Polen – kom det fram på Facebook informasjon om en attraktiv investering. I virkeligheten er de internettsvindlere De tilbød seg sannsynlighet «Kjøp av Baltic Pipe-aksjer verdt PLN 1 099, som skal garantere en månedlig inntekt på PLN 41 580. Det har vært i det minste noen få slike innlegg1, 2, 3).

Facebook-skjermbilde.  Vedlagt innlegget var et bilde av fire menn som satt foran en vegg som sa «Baltic Pipe Project».

Kilde: www.facebook.com

Investeringstilbudet i Baltic Pipe er ikke ekte – det er et svindelforsøk!

Baltic Pipe er realisert av polske GAZ-SYSTEM og danske Energinet. Til tross for at logoen til det polske selskapet var i den informasjon om et fristende investeringstilbud, som ikke har noe med saken å gjøre. I motsetning til svindlernes påstander, er det ingen troverdige rapporter som tyder på at kampanjen er ekte.

Ingen investeringsinformasjon er tilgjengelig Selskapets offisielle nettsted heller ikke på sosiale medier (f.eks. på Twitter, LinkedIn Hvis youtube). Om dette antatt attraktive investeringstilbudet De er tause også alle medier i Polen.

OPPDATERING 28. september 2022

For en kommentar til dette emnet med garantert og stor fortjeneste investeringstilbud Vi spurte GAZ-SYSTEM om Baltic Pipe-aksjer. pressesekretær Ivana Dominik I en melding til Demagog beskrev hun investeringstilbudet som en svindel:

«Vi samler ikke inn penger for investeringene våre, denne typen reklame er svindel.»

Ivana DominikGAZ-SYSTEM-talsmann for Demagog

Oppdatering fra slutten av 28. september 2022

ned inngang på Facebook vedlagt lenke til siden (arkivert versjon). Når vi prøver å åpne svindleresiden – noe som absolutt ikke er verdt det – vises teksten som tidligere ble publisert på nettsiden Intellinews.com. Vær oppmerksom på at å klikke på ukjente lenker alltid medfører risiko for nedlasting av skadelig programvare eller forsøk på å tukle med vår personlige eller økonomiske informasjon (f.eks. passord, telefonnumre, kredittkortdetaljer osv.).

En videregående skole i Ghana presenterer et falskt investeringstilbud i Baltic Pipe

usann informasjon publisert om det attraktive investeringstilbudet i Baltic Pipe fanside, som ikke har noe med investering i energiselskaper å gjøre. Nettsvindlere kan ha tatt kontroll over nettstedet eller opprettet det for å fremme et falskt investeringstilbud.

Facebook-skjermdump.  På bildet kan vi se at profilen som delte innlegget er nettsiden til en videregående skole fra Ghana.

Kilde: www.facebook.com

Som dette informasjon På Facebook er det en videregående fanside fra Ghana (et land i Vest-Afrika) og har ingenting med investeringsråd å gjøre. I 2022 fanside Kun tre innlegg ble publisert i 2021 – ingen. 18. september 2022 ble det publisert i kommentarfeltet på profilen advarselat nettstedet er en svindel og internettbrukeren har tapt penger på grunn av svindleres aktiviteter.

Nesten 300 personer har allerede blitt lurt i lignende investeringer

Baltic Pipe-svindel er en påminnelse om dette Orlen-svindelhvor nettsvindlere lokker med en svært høy garantert månedlig inntekt etter å ha kjøpt selskapets aksjer.

overnatting Michał Gaweł fra politihovedkvarteret skrev i en e-post til Demagog 16. september: informertDe Prosedyren pågår vedrørende bedrageri ved tilbud av aksjer i Orlen og andre statseide selskaper. Svindlere på nettet ble lurt til å kjøpe aksjer som ga raske økonomiske gevinster. Nesten 300 mennesker er allerede skadet – ofte mennesker som har mistet levebrødet.

You may also like

Leave a Comment