Home » Kjøretøyet og deler av bilen, etterlyst av myndighetene i Tyskland og Norge, ble holdt tilbake på grensen mellom Medyka og Budomierz [ZDJĘCIA]

Kjøretøyet og deler av bilen, etterlyst av myndighetene i Tyskland og Norge, ble holdt tilbake på grensen mellom Medyka og Budomierz [ZDJĘCIA]

by Gunnar Garfors

70 deler av en Audi Q5 med en estimert verdi på PLN 50.000. Zloty fra en bil stjålet i Norge ble stoppet av grensevakter ved den polsk-ukrainske grenseovergangen i Medyka. På den annen side fant offiserer en stjålet bergingsbil med en estimert verdi på PLN 100 000 ved grensen i Budomierz. zloty.

En 32 år gammel ukrainsk statsborger meldte seg til sjekkpunktet ved grenseovergangen i Medyka. Utlendingen forlot Polen med en stor mengde bildeler i busslastrommet.

– Grensevakter har tatt grep for å fastslå lovligheten av deres opprinnelse. Det viste seg at komponentene kom fra en Audi Q5 som ble borte i Norge. Totalt 70 bildeler med en anslått verdi på PLN 50.000 ble konfiskert. PLN., som deretter sammen med sjåføren ble overlevert til politifolkene – opplyser Sgt. Staff. SG Emilia Sidor, talskvinne for grensevaktenheten i Bieszczady.

Samme dag beslagla uniformerte offiserer en bergingsbil med en estimert verdi på PLN 100.000. zloty. Bilen ble kjørt av en 40 år gammel statsborger fra Ukraina. Mannen ønsket å forlate Polen via grenseovergangen Budomierz.

– Ved grensekontrollen viste det seg at kjøretøyets identifikasjonsnummer (VIN) finnes i søkedatabasen og bilen er av interesse for de tyske tjenestene. Ifølge E. Sidor ble kjøretøyet og sjåføren overlevert til polititjenestemennene for å gjennomføre ytterligere tiltak.

Siden begynnelsen av 2023 har offiserer fra Bieszczadys grensevaktenhet avdekket nesten 20 kriminelle kjøretøy ved grenseovergangene i Podkarpacie. Deres estimerte totale verdi overstiger PLN 1,6 millioner. På den annen side er verdien av de gjenvunnede bildelene over PLN 80 000. zloty.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment