Home » KKT samarbeider med norske Viasea Shipping for å øke 2 % frakt

KKT samarbeider med norske Viasea Shipping for å øke 2 % frakt

by Thure LindhardtDet første Viasea Shipping-skipet ankom Klaipd torsdag. KKT bilde

Økonomicontainer for lasthåndtering, et av de største selskapene i havnen i Klaipda, utvider sin krets av partnere. Klaipda Container Terminal (KKT) vil signere en samarbeidsavtale med den norske containerlinjen Viasea Shipping.

Torsdag mottar terminalen i Greetje det første skipet fra den nye partneren, som skal håndtere containerhåndtering mellom havnene i Europa, Østersjøen og Norge.

Globale trender innen containerhåndtering er fortsatt vanskelig å forutsi. De nye containerlinjene er ikke bare viktige for containerhåndtering;

Det siste året, som i mange havner rundt om i verden, har containerhåndtering økt i havnen i Klaipeda. KKT-beholdergjennomstrømningen steg med 7 % til 433 889 TEU i fjor. Rapporten sier at selskapet sparte 4 %, opptil 617 151 tonn. volumet av stykkgods vil øke og RoRo-linjen vil akselerere. Alt dette bidro til å nå 5,75 millioner. Tonn årlig lastgjennomstrømning og 2 % kokte i 2019-resultater.

KKT melder at oktober i fjor hadde de høyeste håndteringsvolumene. 2020 Antall skip administrert av selskapet økte med 10 % til 1.035. Dette tilsvarte 16 % av alle skip som ankom havnen i Klaipda.

Selskapet, som har eksistert i 27 år, driver to spesialiserte godsterminaler.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. kilder