Home » Klokke! «Other Boys» gir ut offisiell video for vår «Eurovision»-sang

Klokke! «Other Boys» gir ut offisiell video for vår «Eurovision»-sang

by Connie Nielsen

Den offisielle videoen til sangen «Eat Your Salad» av bandet «Other Boys» har premiere i dag, 21. mars. Bandet vil representere Latvia på den 66. internasjonale «Eurovision»-sangkonkurransen i Torino, Italia om syv uker, sa Edgars Bāliņš, LTV «Eurovision» Project Communications Manager.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Handlingen i Eat Your Salad-videoen er smart utformet og supplert med referanser til 70-tallsstil, TV-serier og Bollywood-dansetrinn. TV-personligheter Beta Bõigu (Beāte Bērziņa), Marģers Majors, Edgars Bāliņš, samt danseensemblet «Daiļrade» spilte også forskjellige roller i videoen.

Videoen av fremføringen av sangen «Eat Your Salad» fra det nasjonale utvalget – den latviske TV-sangkonkurransen «Supernova» oversteg én million visninger på YouTube-plattformen, så vel som på Spotify-musikkplattformen. Sangen oversteg en million lyttede til. Sangen har også høstet betydelig sympati på de internasjonale hitlistene, etter å ha vært blant de mest populære sangene på Spotify i Sverige, Finland og andre land i flere uker.

«Videoklippet er fullt av humoristiske referanser til «Eurovision», ulike europeiske kulturer og populære musikktrender,» beskriver gruppens solist Jānis Pētersons. «Vi designet den bevisst med en hippie-æra-estetikk for å få seerne til å føle at videoen transporterte dem til et tiår til.»

Regissøren av videoen er Niklāvs Vētra, de kreative produsentene er Mārtiņš Goldbergs og Elīna Sargune, men redigering og kameraarbeid ble utført av Ritvars Bluka. Artisten Diāna Rābante var med på å lage klippet og Beate Svarinska laget videokoreografien. Videoen ble laget med støtte fra Live Riga.

I en kommentar til filmprosessen sa Tom Kagainis: «Totalt sett er dette vår beste musikkvideo i «Andre gutter» historie – både når det gjelder antall deltakere og generell kompleksitet. Imidlertid er Eurovision årets største musikkbegivenhet i seg selv.»

«Eurovision og forberedelsene til det har tatt opp hele vårt daglige liv. Målene er høye, så vi angrer ikke på oss selv og energien vår. Jeg tror vi kommer til å overraske Europa med noe som er atypisk for Latvia, sier bassist og produsent Roberts, og beskriver gruppens beredskap for Eurovision Song Contest Memmen. «Latvia må tilbake til finalen i konkurransen, så vi gjør alt vi kan for å gjøre det til en suksess i år,» sier gruppens saksofonist Dagnis Roziņš.

Gruppen «Other Boys» består av Jānis Pētersons (vokal), Dagnis Roziņš (vokal og saksofon), Reinis Višķeris (keyboard), Krišjānis Ozols (gitar), Roberts Memmēns (bass) og Toms Kagainis (trommer).

Gruppen «Other Boys» vil opptre på den 66. internasjonale «Eurovision»-sangkonkurransen i Torino, Italia 10. mai i den første semifinalen. Albania, Sveits, Slovenia, Bulgaria, Moldova, Ukraina, Litauen, Nederland, Norge, Portugal, Danmark, Armenia, Østerrike, Kroatia, Island og Hellas vil også delta. Den andre semifinalen i Eurovision finner sted 12. mai, finalen 14. mai.

You may also like

Leave a Comment