Home » Kom deg ut av kulpen med tørre føtter. Kronen vil bryte den langsiktige impotensen – CKsport.pl

Kom deg ut av kulpen med tørre føtter. Kronen vil bryte den langsiktige impotensen – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Korona Kielce spiller den sjette kampen i den nye sesongen på lørdag. Kamil Kuzeras anklager spiller mot Cracovia, som de gul-røde ikke har vunnet med i Kałuża på 10 år.

Golden-Bloods vil delta i konkurransen i Kraków etter en vellykket forrige helg som til slutt ga dem de ønskede tre første poengene for inneværende sesong. Koroniarze beseiret Zagłębie Lubin 2-0, og avsluttet en serie på fire kamper uten seier.

Nå står de imidlertid overfor en annen blindgate som må brytes, både i sammenheng med den pågående kampanjen og historisk. Kamil Kuzeras spillere vil spille om førstepremien i delegasjonen og desillusjonen av det uheldige stadionet for Kielce-klubben.

Interessant nok har de gul-røde ventet på seier i Kałuża i nesten et tiår. Sist gang et lag fra hovedstaden Świętokrzyskie forlot Pasy-området på et skjold var i sesongen 13/14. Korona, da ledet av Pacheta, beseiret rivalene 2-1 etter mål av Piotr Malarczyk og selvmål av Damian Dąbrowski.

Siden den gang vant laget fra Kielce bare fire poeng på de neste ni kampene og reiste tomhendt hjem fem ganger. I tillegg led de det mest smertefulle nederlaget i Ekstraklasa på Kraków Stadion, og tapte til og med 6-0 i sesongen 16/17.

Fans av numerologi vil imidlertid finne positive resultater i statistikken før konkurransen på lørdag. Korona Kielce tok sine tre første poeng i den nåværende konkurransen ved sitt tredje forsøk på hjemmebane og i nærheten av Wawel, etter «tre ganger heldige» ideen igjen, står de overfor et tredje møte på fremmed jord etter to tørre perioder i det siste. – Vi vil gjøre alt for å holde overtro på vår side – argumenterte Kamil Kuzera på en pressekonferanse.

Troen til Koroniarz trenger ikke nødvendigvis å være basert på forskjellen på kaffegruten. 40-åringens spillere har en rekke argumenter for å få full pott ut av Lillepolen. Det er svært sannsynlig at styrken til laget vil bli forsterket av den rekonvalesenterende Miłosz Trojak eller Piotr Malarczyk.

Koroniarzys potensial og hennes tidligere prestasjoner ble verdsatt av keeperen til fremtidige motstandere. – Korona spilte nylig en virkelig flott kamp med Zagłębie Lubin og vant, og dominerte definitivt rivalen. Det er velkjent at det røde kortet i det 30. minutt avgjorde kampen litt, men Kielce-laget spilte veldig bra og aggressivt – innrømmet Jacek Zieliński.

Konkurransen på lørdag vil bli ledsaget av nok et interessant arrangement. I pausen av møtet vil Kraków-publikummet bli introdusert for en ny Pasy-spiller og helten til Hit Transfer – Kamil Glik. Starten av dette spillet er innenfor den 7. spillserien klokken 17:30

Foto: Grzegorz Ksel

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment