Home » Kommunikasjonsteknologi: hva kan vi forvente i fremtiden? | Bedrifter

Kommunikasjonsteknologi: hva kan vi forvente i fremtiden? | Bedrifter

by Thure Lindhardt

For å spare tid inviterer vi deg til å bli kjent med hverandre:

  • Ifølge Gintas Butėnas, Chief Technology Officer i Bitė Lietuva, når 4G-kommunikasjonsteknologien erstattes av 5G, er det teknologiske skiftet innen telekommunikasjon i gang;
  • 5G-teknologi lar deg koble et stort antall enheter til nettverket og har lav ventetid, noe som er spesielt nyttig for de som liker å spille sanntidsspill.
  • Starlink satellitt-internett brukes primært i områder der konvensjonell kommunikasjonsteknologi er vanskeligere tilgjengelig;
  • WLAN-nr. 1 trådløs teknologi i verden som støttes av alle enheter, i motsetning til mobilteknologi.

Lær mer om mobilteknologi på Bitė Profkast:

VIDEO: Kommunikasjonsteknologi: hva kan vi forvente i fremtiden? (Del en)


Denne typen teknologi var utenkelig for noen år siden, men den blir mer og mer en del av hverdagen vår. Kommunikasjonsteknologier som 5G vil definitivt bidra til å gi hastigheter som gjør folks liv enklere. Med teknologien på denne hastigheten kan vi for eksempel se høyoppløselig innhold som 4K eller 8K uten forstyrrelser. Og neste generasjons Wi-Fi-teknologi og nye funksjoner sikrer at smarttelefonen, den bærbare datamaskinen og andre Wi-Fi-aktiverte enheter også vil vare lenger. Det er sannsynlig at vi vil se flere endringer i fremtiden som ikke bare vil gjøre livene våre enklere, men også vil endre våre vanlige daglige rutiner. sier Bitė Profas Mantvydas.

5G er sakte på vei inn i livene våre – vi kan allerede kjøpe avanserte flaggskiptelefoner som støtter 5G-teknologi. «Bitė Profai» laget en liste over de beste flaggskipenefor å gjøre det lettere for deg å velge den best passende enheten for deg.

Du kan se den andre delen av videoen På biprofilsiden.

Hos Bitė Profas kan du lære mer om hvordan smarte teknologier kan bidra til å ta vare på kjæledyrene dine som er i Bitė-salonger i storbyer. Intelligente eksperter gir deg gratis råd, uansett hvilken nettverkstjeneste du bruker. Finn ut flere nyttige tips og interessante nyheter På biprofilsiden.

You may also like

Leave a Comment