Home » konferanse liga. AS Roma – Bodø / Glimt: Kampresultat og rapport – Fotball

konferanse liga. AS Roma – Bodø / Glimt: Kampresultat og rapport – Fotball

by Gabriel Scott

Bodo/Glimt var en skikkelig forbannelse for Roma denne sesongen. De to lagene møtte hverandre tre ganger frem til torsdag. Nordmennene tok ledelsen to ganger, i gruppespillet og i den første kampen i kvartfinalen i Europa League (henholdsvis 6-1 og 2-1). Det eneste møtet på Stadio Olimpico var uavgjort 2-2.

Romernes fullstendige styre

Etter å ha tapt ett mål borte, trodde romerne at de kunne snu konkurransen i omkampen. Giallorossi startet spillet med entusiasme og fansen hennes trengte ikke å vente lenge på resultatene.

Tammy Abraham satte laget sitt i ledelsen i det femte minuttet og utlignet i totalstillingen. Det norske laget var synlig knust med en forferdelig start, men vertens press var på.

I det 23. minutt sørget Nicolo Zaniolo for 2-0 og samme spiller scoret sitt andre mål noen minutter senere. Den italienske representanten brukte Nicola Zalewskis pasning til det tredje målet. For den 20 år gamle polakken var det bare Romas første assist denne sesongen.

Like etter pause fullførte Zaniolo et hat-trick og det var siste akt av denne ensidige duellen. Jose Mourinhos spillere hadde full kontroll over banen helt til slutten og nådde fortjent semifinalen i kampene som debuterte på UEFA-kalenderen.

Kilde: Getty Images Roma hadde ingen problemer med å slå Bodo/Glimt i omkampen av Conference League 1/4-finalen

Romas neste rivaler vil være Leicester City, som slo PSV Eindhoven sammenlagt.

I den andre kampen i semifinalen møter Olympique Marseille Feyenoord Rotterdam. Torsdag, uten den skadde Arkadiusz Milik i troppen, eliminerte franskmennene PAOK Salonika og nederlenderne viste seg bedre enn Slavia Praga.

Conference League-semifinalene spilles 28. april og 5. mai. Finalen på Arena Kombatare i Tirana er berammet til 25. mai.

AS Roma – Bodø/Glimt 4:0 (3:0)

Mål: Abraham (5.), Zaniolo (23., 29., 49.).

Conference League 1/4-finaler omkampresultater (*Opprykk):

PSV Eindhoven 1-2 Leicester City* (0-0 første omgang)
AS Roma* – Bodø/Glimt 4:0 (1:2 i første etappe)
PAOK Thessaloniki – Olympique Marseilles * 0:1 (1:2 i første etappe)
Slavia Praha – Feyenoord Rotterdam* 1:3 (3:3 i første etappe)

Forfatter: rozniat / po
/
Kilde: eurosport.pl

You may also like

Leave a Comment