Home » konferanseligaen. Dårlige nyheter for Lech Poznan. Superscorer Amahl Pellegrino blir hos Bodo/Glimt

konferanseligaen. Dårlige nyheter for Lech Poznan. Superscorer Amahl Pellegrino blir hos Bodo/Glimt

by Gunnar Garfors

Ikke bare Lech Poznań beholdt sin største stjerne, Mikael Ishak. Norges FK Bodø/Glimt sitter igjen med de polske mesternes motstander i 1/16 Conference League-finalen, Amahl Pellegrino. Snikskytteren forlenget kontrakten, som gikk ut i desember, med to år.

Pellegrino ble toppscorer med 25 mål i årets vår-høst Eliteserie-sesong og annonserte i november at han ikke ville fornye kontrakten på grunn av tilbud fra utlandet. Det viste seg at det ikke var så mange, og spilleren hadde kun ett møte med rumenske Cluj.

– Så snart han kom tilbake fra Romania bestemte han seg for å spille for oss i to år til, sier sportsdirektør i Bodoe/Glimt, Havard Sakariassen, som tidligere annonserte at han ville komme med et økonomisk forslag om å beholde spissen.

Kampene mot Lech Poznań spilles i Bodoe 16. februar og i Poznań 23. februar og norske medier kommenterte at Bodoe/Glimt forbereder seg veldig seriøst til disse kampene, spesielt siden han vil ha en erfaren forsvarsspiller for den norske landslagsspilleren i desember. 2. lag, sist Galatasaray-spiller Omar Elabdellaoui.

Født i Drammen, Norge, har 32 år gamle Pellegrino spilt for Bodoe/Glimt siden høsten 2021 og har scoret 31 mål på 42 kamper for klubben så langt. Han ble kåret til Årets fotballspiller av Norges største dagsavis, Verdens Gang.

Han hadde tanzaniansk statsborgerskap ved siden av norsk og mottok flere forslag fra landets landslag, men Tanzanias fotballforbund godtar ikke dobbelt statsborgerskap, og fotballspilleren ønsket ikke å gi opp norsk. Zbigniew Kuczynski PAP

Lech Poznań skal spille en to-beint kamp mot Bodo/Glimt i februar. Den første kampen spilles i Norge. På spill står opprykk til 16-delsfinalen i Conference League.

VM 2022. Hvor mye tjener polske representanter? Her er de høyeste i…

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment