Home » konferanseligaen. Vi ble kjent med Lech Poznańs lagoppstilling for andre etappe med Djurgarden! En endring, men viktig. Kvartfinaler i horisonten

konferanseligaen. Vi ble kjent med Lech Poznańs lagoppstilling for andre etappe med Djurgarden! En endring, men viktig. Kvartfinaler i horisonten

by Gunnar Garfors

Lech Poznań er bare ett skritt unna spektakulær suksess og opprykk til kvartfinalen i Conference League. En god ledelse som vi klarte å få i det første spillet gir en reell sjanse til å eliminere en veldig sterk rival. Valgte trener van den Brom gode spillere til andre etappe? Her er Lechs lag for dagens kamp!

Sammenlignet med forrige møte i Conference League gjorde Lech-treneren en endring. Dagerstal satt på benken og Salamon tok plass. Dawid Dobrasz fra «Meczyki»-portalen melder at stoppeklokken hadde helseproblemer i løpet av uken. Hans partner i den defensive blokken vil være Milić. Pereira og Rebocho skal spille defensivt. Hjelp gis av Karlstrom, Murawski og Sousa. Michał Skóraś, Filip Szymczak og Mikael Ishak skal stå for det polske lagets angrep.

Lech Poznań er i ferd med å skape oppsikt. Kolejorz-fansen drømte om å avslutte den første kampen mot Djurgarden med et positivt resultat, men det var nok bare noen få supportere av det polske laget som trodde at Lech ville spille så bra. Svenskene ble fullstendig nøytralisert, et 2-0-tap er minste straff.

Til tross for nederlaget, fortsetter svenskene å tro på fremgangen til laget sitt. Etter kampen i Poznań annonserte Djurgardens spillere at de ikke skulle ha noen store problemer med Kolejorz hjemme. Et annet skandinavisk lag, Bodo/Glimt, burde heller ikke ha noen problemer. Lech spilte målløst hos norske rivaler og vant 1-0 i Polen.

Det er ingen store overraskelser i startelleveren. Kristoffer Velde kom tilbake til troppen etter å ha gått glipp av den første kampen på grunn av disiplinære problemer. Lech-vingen ble sendt til familieområdet hvor han signerte autografer for de yngste fansen.

Lech-troppen til kampen i Poznan: Bednarek – Dagerstal, Karlstrom, Milić – Pereira, Skóras, Sousa, Murawski, Rebocho – Szymczak, Ishak.

Lech-oppstilling til andre etappe mot Djurgarden: Bednarek – Milić, Salamon, Rebocho, Pereira – Karlstrom, Murawski, Sousa, Skóraś, Szymczak, Ishak
Reserver: Mędrala, Holec, Douglas, Marchwiński, Gurgul, Velde, Dagerstal, Kvekve, Satka, Czerwiński, Ba Loua, Sobiech

konferanseligaen. Lech Poznań har allerede vunnet på dette området. Sammenligne…

+2
Sjekk ut galleriet

You may also like

Leave a Comment