Home » Kong Vini | RealMadryt.pl

Kong Vini | RealMadryt.pl

by Gunnar Garfors

Vini startet som innbytter i siste kamp. I de to første seriekampene så vi Eden Hazard fra start. På dette tidspunktet portalen overføringsmarkedet verdsatte brasilianeren til 40 millioner euro. Fotballspilleren ble stadig ledsaget av en diskusjon om klønete beslutningstaking på banen. Takket være mål, assist og en allment forstått ukonvensjonalitet, brøt 21-åringen til slutt gjennom glasstaket. Sesongens høydepunkt for både ham og Real Madrid var et vinnermål i Champions League-finalen.

Som du lett kan gjette, gjorde spillerens markedsverdi også et utrolig hopp. Den steg med nøyaktig 150 prosent og er nå 100 millioner euro (f.eks overføringsmarkedet). For øyeblikket stenger Vinícius pallen til de høyest rangerte spillerne. Bare Kylian Mbappé (160 millioner) og Erling Haaland (150) er foran ham. Andre kilder som omhandler estimering av verdier brakte også nesten Vini til toppen. Til CIES Angriperen er verdt 185,3 millioner euro, og tar andreplassen. Etter kontraktsforlengelsen hos PSG, gikk Mbappé (205,6) forbi ham. Haaland er tredje (152,6).

Fotball benchmark, som jobber på oppdrag fra FIFPro, driver også med forretningsanalyse i fotball. Denne portalen plasserer Kings-spilleren på andreplass med en verdi på 129,4 millioner euro. Det er en halv million mer enn Haaland. Overraskende nok finner vi ikke Mbappé på førsteplass, men Phil Foden (135,4). Fraværet av en PSG-spiss i den første skyldes imidlertid at siste oppdatering er datert i april. Etter gjennomgangen kommer Kylian trolig tilbake til toppen, og verdien til Vini og Erling vil trolig også øke.

Den tidligere Flamengo-spilleren er åpenbart klar over sitt gjennombrudd og at han allerede har blitt en verdensstjerne. Men det er kun takket være hardt arbeid og ekstra trening at han sitter ved bordet med verdens største fotballspillere. Vini fulgte en personlig plan for å øke styrken og muskulaturen, og da andre forlot Valdebebas praktiserte han eksamen. Zidane brukte mye tid på å prøve å få Vini til å forbedre koordinasjonen og ta de riktige avgjørelsene. Kantspilleren så også ofte på videoer fra andre spillere. Før han var ferdig, satte han videoen på pause og lurte på hva som ville være den beste løsningen i en gitt situasjon. Først da fullførte han utdraget. Så, steg for steg, siktet Vini mot forrige sesongs eksplosjon.

Florentino har sagt offentlig at han tror Vinícius er en kandidat til Gullballen i fremtiden. Informasjon om brasilianerens kontraktsforlengelse vil bli offentliggjort i juli. Den nye kontrakten vil inneholde vesentlig bedre betingelser. Forhold som er verdig for en spiller som scoret 22 mål, leverte 16 assist og noterte fire straffer i løpet av en enkelt sesong. Vinícius og Benzema tok Real Real ut av mange undertrykkelser og skapte sammen det som kanskje er det dødeligste angrepet i Europa.

Mbappé og Haaland er utnevnt til å erstatte Messi og Cristiano. Vini har imidlertid ingen intensjoner om å gi opp i kampen om prioritet. I Europas fem beste ligaer er det bare Kylian som har hatt større innvirkning på laget hans. Vinis handlinger resulterte i 21,38 mål mer enn forventet målforskjell. I Mbappé er den 24,77. Haaland ligger langt bak på 13.59. Nordmannen ble imidlertid stort sett holdt tilbake av skader.

Neste sesong blir like avgjørende for Vinicius. Han starter den med storstjernestatus og ny kontrakt. For første gang er ikke utgangspunktet plikten til å bevise sin verdi, men å bekrefte det. Vini vil for enhver pris prøve å forsikre seg selv og oss om at han er en passende kandidat til tronen.

You may also like

Leave a Comment