Home » Konsertplanen til det britiske rockebandet Smokie inkluderer Exchange

Konsertplanen til det britiske rockebandet Smokie inkluderer Exchange

by Thure Lindhardt

Smokie-sanger Chris Norman. Foto Bettina Strenske / Scanpix

Landsbyen Kilučiai i Biržai-distriktet står sammen med de kjente europeiske byene – Cork og Dublin i Irland, Berlin i Tyskland, Trondheim i Norge, Krakow i Polen og Aalborg i Danmark. Blant konsertene annonsert på den offisielle nettsiden til det legendariske britiske rockebandet Smokie, vil kommende juni bli holdt på halvøya Kilučiai-sjøen, i Biržai-distriktet.

Distriktsavisen Biržai «Biržiečių žodis» er annonsert som arrangør av konserten. Dette arrangementet vil ha én funksjon – billetter selges ikke. Kun abonnenter på avisen «Biržiečių žodis» vil motta invitasjoner.

«Vi la merke til det da. Med dette prosjektet ønsker vi å vise at konserter av høyeste kvalitet finner sted i Biržai-regionen og at stjernene med den første lysstyrken kan besøke. Det er også viktig å vise at distriktets bedrifter er samfunnsansvarlige og å oppmuntre gründere til å gjøre enda mer til beste for Biržai-distriktet,

Ifølge Kęstutis Isakas, direktøren for Biržiečių Žolysos, er en enorm en på 120 kvadratmeter. Meterområde scene. «Det blir mye lyd og lys i utmerket kvalitet,» sa Isak.

I tillegg til Smokie vil det litauiske rockebandet Rebelheart opptre i Kilučiai, og diskoteket blir arrangert av radioartisten Jonas Nainys (DJ JOVANI).

Ifølge K. Isak var det den britiske gruppen som stemte for å invitere den britiske gruppen i en meningsmåling publisert på gruppen sosiale nettverk.

«Det er foreldrenes musikk vi elsket å høre. Smokie spiller stille på mange radiostasjoner rundt om i verden. Dette bandet spiller også live. Rundt 20 store bagasjestykker med ulike musikkenheter blir levert fra byen Leeds til Biržai, sier A. Kurganov.

Det legendariske rockebandet Smokie ble grunnlagt i Bradford, Storbritannia i 1964, og har laget musikk i mer enn 43 år.

Den kommersielle suksessen til albumet ble garantert av fansens favorittsanger «If You Think You Know How to Love Me» og «Don’t Play Your Rock And Roll To Me», som ble populære i mange europeiske land. Det britiske rockebandet toppet seg i popularitet på slutten av 1960-tallet. Hittene «I Can’t Stay Here Tonight», «Needless and Pins», «Mexican Girl», «Oh Carol», «What Can I Do» har kastet en trolldom over hele verden.

Smokie ble en megastjerne etter å ha spilt inn sitt tredje studioalbum, Midnight Café, i USA på slutten av 1976. Sangen «Living Next Door To Alice», som introduserer plata, har blitt årets mest populære spor over hele verden. Andre sanger på dette albumet har blitt hits: «I’ll Meet You at Midnight», «Wild Wild Angels» og «Something Makes Me Blue».

Forresten, mer enn 20 Smokie-sanger har lenge vært nummer én på listene til de mest populære radiostasjonene. Den historiske hiten Living Next Door To Alice solgte 10 millioner eksemplarer. Kopier av bandet, og bandet har deltatt på mer enn 40 millioner livekonserter i løpet av livet. Fans. Smokies diskografi inkluderer 26 studioalbum og 4 sett med de beste sangene.

Offisiell Smokie-nettsted – her.

Velg selskapene og temaene som interesserer deg – vi informerer deg med et personlig nyhetsbrev så snart de er omtalt i «Verslo žinios», «Sodra», registersenteret osv. kilder

Skriv en kommentar

You may also like

Leave a Comment