Home » Kostnadene for det nye LTV-nyhetsstudioet ble kjent

Kostnadene for det nye LTV-nyhetsstudioet ble kjent

by Thure Lindhardt

I prosjektet ble det bygget rom og reparasjoner utført ikke bare i studio, men i hele komplekset – i tekniske rom, i venterommene til sendegjestene, i garderobene og i sminkerommene. I det nye studioet ble kommunikasjon etablert, konseptet og scenografien til studioet utviklet og designet kombinert for å kombinere 12 LTV-nyhetsverktøy i ett studio.

I tillegg ble dekorasjoner, lyskonstruksjoner, koblings- og styringssystemer designet og bygget, to skjermer uten sømmer og seks mindre skjermer for nyhetsstudio ble kjøpt inn og montert, spesialmøbler designet og montert, samt ny grafisk og musikalsk design.

Jansone påpekte at det nye studioet for tiden er vert for 12 nyheter og sendinger fra LTV News Service: «Morning Panorama», «Day News», «Panorama», «Night News», «Sport News», «Weather» News «, » Dagens utgave» De Facto «,» 1: 1 «,» Forbidden Method «og» Panorama of the World «. Dette utelukker ikke muligheten for å lage andre programmer i studio – scenografien er utformet på en slik måte at det kan gjøres raskt ved hjelp av enkle teknikker og uten ekstra investering.

I LTVs tredje studio, som det tidligere ble sendt nyheter fra, repareres komplekser med byggingen av det nye nyhetsstudioet, slik at teamet fra multimediaminoritetsplattformen kunne starte arbeidet der i midten av september.

Andre leser akkurat nå

You may also like

Leave a Comment