Home » Krenkelse av den polske representanten. Han kommer ikke til å spille på noen uker

Krenkelse av den polske representanten. Han kommer ikke til å spille på noen uker

by Gunnar Garfors

Sebastian Szymański spiller ikke de neste ukene på grunn av en kneskade. Informasjonen om polakkens helseproblemer er bekreftet av den offisielle Feyenoord-nettsiden. Dette er en stor svakhet i forbindelse med Rotterdam-mesterskapskampen, fordi 23-åringen er et viktig ledd i laget.

Szymański pådro seg en kneskade mens han satte opp Santiago Gimenez sitt mål i deres siste bortekamp mot Twente. På grunn av dette måtte han byttes ut ved pause. Etter tester viste det seg at han måtte ta pause i flere uker.

SE OGSÅ: Sebastian Szymański med assist ved scoring i køen. fordeling av poeng

Dette er svært dårlige nyheter for Feyenoord. Arne Slots lag må klare seg uten en av de offensive lederne i nærmeste fremtid. Han har en veldig viktig periode foran seg i kampen om det nederlandske mesterskapet. Denne helgen spiller Feyenoord mot PSV, tredje på Eredivisie-tabellen, og i februar spiller de også mot blant annet PSV. Andre på AZ Alkmaar.

Sebastian Szymański kom til Feyenoord på lån fra Dinamo Moskva i sommer. Han spilte 18 ligakamper den sesongen og scoret seks mål. Han la til fem kamper og et mål i Europa League. Han har representert Polen 20 ganger. Han deltok i det siste verdensmesterskapet i Qatar, hvor han spilte to ganger fra benken.

Feyenoord leder den nederlandske ligatabellen etter 19 kamper. Han har 42 poeng, to mer enn AZ og fire mer enn PSV. Den neste kampen til Rotterdam-laget vil finne sted 5. februar mot PSV.

PSZ, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment