Home » Kuzera: Selv om vi er fornøyd med trekningen, bør vi spille bedre til tider – CKsport.pl

Kuzera: Selv om vi er fornøyd med trekningen, bør vi spille bedre til tider – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Etter et vellykket møte med Zagłębie Lubin ønsket de gul-røde å følge slaget og få en del poeng også i neste kamp. Til syvende og sist var dette mislykket. Kielce spilte uavgjort 0-0 mot Cracovia.

Kamil Kuzera (Crown Coach): – Kraków spilte bra, og du må respektere det poenget. Mens vi kontrollerte ballen godt tidlig i kampen, dominerte vertene oss senere med fysikalitet og besittelse. Til slutt hadde vi sjanser som vi ikke tok.

Det er ikke lett å forsvare seg mot spisser som Cracovia. Oshimas midtbanekvalitet er også utmerket. Selv om vi er fornøyd med trekningen, burde vi til tider spilt bedre.

Szykawkas bytte for Dalmau ved pause.

Adrian er frisk. Vi spådde at Krakow ville angripe oss etter pause. Vi måtte forsvare oss under. Vi så etter sjansene våre på kontringen. Rivalene våre presset oss, men vi hadde sjansene våre. Når det gjelder «Sziki», så er jeg rolig, ballen leter etter ham. Jeg tror fortsatt på ham, og jeg vet at han vil slå gjennom. Martin Remale er i form, men jeg brukte ham ikke for å ikke forstyrre midtbanen. Belgieren sliter kanskje mer med ballen ved føttene, men Dalibor Takac er mer selvsikker i forsvaret.

Hva med Briceag?

Er grensen overskredet? Jeg ville ikke si det. Marius sin skade kan ikke forverres. Det verste har allerede skjedd. Dette er en pitbull og jeg tror han vil være tilgjengelig for meg i neste kamp.

Foto. Mateusz Kaleta

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment