Home » KVELDSNYHETER. 10 ting som kjennetegner Aija Auškāpas

KVELDSNYHETER. 10 ting som kjennetegner Aija Auškāpas

by Catherine Monroe

Aija Auškāpas, medlem av juryen til musikkshowet «X Factor», den mest suksessrike og populære manageren for den latviske gruppen «Brainstorm», kan beundre hennes enorme arbeidskapasitet. Hun er en personlighet som kombinerer optimisme, femininitet og kjærlighet til jobb. Navnet Aija Auškāpas har vært viktig i musikkbransjen i mer enn 20 år.

Bøker

«Jeg elsker å lese og når jeg kan. Jeg har en veldig levende fantasi og fordyper meg veldig raskt i bokens bildeverden – gråt, le, lev med dem. Noen ganger er det til og med vanskelig å koble seg til virkeligheten. Jeg liker både romaner og biografier, jeg leser også faglitteratur og prøver å lese etter tur på latvisk, russisk, engelsk og tysk for å pusse opp språket mitt og berike ordforrådet mitt.»

teater

Besøk til teaterforestillingen “Demon” i Liepaja.

«Jeg kan ofte bli sett på teater. Sammen med ektemannen Dāvis er vi hyppige besøkende på premieren, og våre venner og bekjente inkluderer både skuespillere og regissører – vi har en eksklusiv mulighet til å diskutere det vi nettopp har sett med de som står nærmest showstanden.»

Herregård

«Et sted å være med familien, hoppe på trampoliner med barn, gjøre feltarbeid – plante poteter, klippe gress, plukke løv, tenne et stort bål med faren min, hjelpe mamma med ripshøsten, dra på en romantisk båttur på Iecava-elven med mannen sin, gå i badstuen eller bare gjøre ingenting.

bil

«Mitt andre hjem. Det er ikke bare et transportmiddel, men også et sted å trekke seg tilbake til når problemer, vegger og omgivelser kommer min vei og det hele blir for mye. Slå på favorittsangen din, fest setet og kjør litt høyere hastigheter i hver retning.»

God søvn

«Jeg liker å sove! Jeg slår alltid vekkerklokken om morgenen og lar meg legge meg i 10 minutter, men på ferier liker jeg å sove til kl. 11.00.

venner

«Venner spiller en veldig viktig rolle i livet mitt – jeg liker å få venner, møte, snakke, ønske velkommen og besøke andre. Jeg har venninner å riste hjertet mitt med og venner å riste hjertet mitt med, jeg kan alltid lytte.»

arbeid

«Jeg jobber i musikkbransjen som manager for en veldig populær gruppe, så arbeidsdagen min tar aldri helt slutt – takket være moderne teknologi er arbeidet alltid til stede, og jeg har akkurat begynt å se etter måter å begrense oppmøte. Men det viktigste er at jeg liker arbeidet mitt og at det gjør meg i stand til å glede andre også.»

Latter

«Du kan merke på latteren – de er smittsomme og entusiastiske.»

reiser

«Å reise er en av mine hobbyer. Hvis jeg hadde muligheten, kunne jeg reise hele tiden. Jeg har innsett at når jeg starter en tur, har jeg allerede begynt å planlegge neste. Det er steder i verden jeg absolutt vil dra til, for eksempel Kapp det gode håp helt sør i Afrika.»

Høyeheler

«Jeg liker ordtaket: Hvis skoene passer deg, ta et par av hver farge! Fine sko er min svakhet. Kolleger sier at tilnærmingen min kan sees på trappetrinnene i gangen.»

***

Abonner på «Kveldsnyhetene» her.

You may also like

Leave a Comment