Home » LA MINUTE SPORT Sportsnyheter for denne onsdagen 13. oktober

LA MINUTE SPORT Sportsnyheter for denne onsdagen 13. oktober

by Thure Lindhardt

Som hver dag fra mandag til fredag, oppdag Gards sportsnyheter i noen få opplysninger.

Olympiske Nmes

Oppdatering om fraværende. Nîmes-arbeidsstyrken var ufullstendig i Bastide i morges. Savnet keeper Per Kristian Bratveit, som ble byttet inn ved pause i Auxerre (2-2 uavgjort), kom tilbake fra Norge for å anmelde kneskaden. Han ble i omsorgen denne onsdagen, og hans deltakelse i mandagsmøtet mot AC Ajaccio er fortsatt usikker. Naomichi Ueda, som gjorde uttaket med Japan, hvor han ikke spilte et minutt på to kamper, ankommer Nîmes i kveld. Elias Omarsson har ennå ikke kommet tilbake fra kåringen. Sidy Sarr trente ikke fordi han kjente et gen i et lår og Lamine Fomba, sliten, hadde et lett program med treningstreneren Aurélien Boche. Den gode nyheten kommer fra Anthony Briançon, som har returnert fra Capbreton. Han vil gjenoppta treningen denne torsdagen før han drar tilbake til Clairefontaine-treningen for rehabilitering. Hvis den norske målvakten ikke har blitt gjenopprettet til å ta imot Ajaccio mandag klokken 20.45 (dag 12 i Ligue 2), blir Moussa Koné, Andrés Cubas og Mahamadou Doucouré suspendert.

Arthur Pontet deltok på treningsøkten onsdag morgen (Foto Norman Jardin)

Smilende og effektiv Ferhat. Treningen onsdag morgen var offentlig. Dette tillot et dusin fans å komme nært og personlig med spillerne. Nitten krokodiller jobbet i felt nummer to: Dias, Nazih, Burner, Guessoum, Martinez, Paquiez, Philibert, Sainte-Luce, Zaidan, Benrahou, Cubas, Delpech, Eliasson, Ferhat, Valerio, Aribi, Doucouré og Koné. Denne gruppen, som vi må legge til den unge reservisten Arthur Pontet (20 år), startet med en muskeloppvåkning for å forfølge noen workshops og motstand. Ved sistnevnte kunne tilskuerne sette pris på den gode disposisjonen til Zinedine Ferhat, som alle smilte og scoret et veldig fint mål. Fjernet fra gruppen i kampen mot Auxerre, kan den algeriske landslagsspilleren komme tilbake på mandag.

Pablo Martinez og Yassine Benrahou fra den sentrale fanklubben til Nîmes Olympique ble hedret under øynene til Lucas Dias og Joël Mercier (foto Norman Jardin)

Martinez og Benrahou belønnet. Nîmes Olympiques Central Supporters Club har satt krokodiller i søkelyset. Tirsdag belønnet fanklubben i Paul Calabro-hallen på Costières Stadium Pablo Martinez og Yassine Benrahou for deres prestasjoner i begynnelsen av sesongen. De to spillerne mottok en plakett dekorert i fargene til NO og laget med fyrstikker fra hendene til Joël Mercier, presidenten for CCNO. Klubben hedret også Louis (9 år), den yngste fanen til gruppen. De siste som ble hedret av Central Club var Paul Bernardoni, Anthony Briançon og Renaud Ripart i sesongen 2019-2020. Joël Mercier takket spillerne (Martinez, Benrahou og Dias) og de tilstedeværende staben (Plancque, Raymond, Goyet, Boche). den frivillige la ikke skjul på at han ønsket Rani Assaf ved de neste seremoniene og invitasjonen ble sendt gjennom Reda Hammache, også tilstede. Den sentrale klubben av supportere til Nîmes Olympique led av helsekrisen og har vokst fra 130 til 59 medlemmer.

USAM Nimes Gard

Quentin Minel kan være tilbake for turen til Aix (Foto Corentin Corger)

Minel tilbake? I morgen klokken 20.00 reiser USAM til Aix for den sjette dagen av mesterskapet. Etter nederlaget mot PSG (32-25) sist lørdag, er det et nytt sjokk som venter USA på provençalsk jord. Nîmes ligger fortsatt på andreplass, og utfordrer den tredje som kan rykke opp på den samlede stillingen hvis de vinner. For denne duellen kunne Franck Maurice kanskje stole på Quentin Minels retur. En endelig avgjørelse vil bli tatt i morgen tidlig. På den annen side mangler trener Benjamin Gallego (lår) og midtforsvarer O’brian Nyateu (legg) i ytterligere tre uker. Fravær i tillegg til Rémi Salou og Romain Tesio. Hvis de tidligere Chambérien ikke var egnet, ville det vært samme gruppe som mot PSG med tilstedeværelsen av Joblon, Derisbourg og Gibernon. Gardois vil være ivrige etter å reagere etter sesongens første nederlag mot innbyggerne i Ile-de-France og glemme det tunge tapet de led forrige sesong mot Pauc (30-17).

Den utvalgte gruppen: Desbonnet, Paul; Jakobsen, Poyet, Joblon, Dupuy, Derisbourg, Hesham, Acquevillo, Tobie, M. Salou, Sanad, Rerichon, Guigou, Gibernon.

Bordtennis

Til slutt bukket Nîmes. Overfor Entente Saint-Pierroise, 3e Fra det siste franske mesterskapet visste ASPCN Nîmes at de ville være veldig travle på sitt første møte for sesongen på Pablo-Neruda. Til tross for et sterkt omstridt møte, var Gardoisene logisk tilbøyelige. Jee hadde imidlertid satt Nîmes på rett spor med seier mot Gasnier (3-0). Men Saint-Pierre snudde deretter utviklingen med seire av Zheng over Moret (3:0), Gauthier over Mobarek (3:1) og Zheng – hun igjen – over Jee (3:1). Som et resultat tapte ASPCN 3-1 og fikk sitt andre tilbakeslag for sesongen.

You may also like

Leave a Comment