Home » LA MINUTE SPORT Sportsnyheter for denne onsdagen 24. november

LA MINUTE SPORT Sportsnyheter for denne onsdagen 24. november

by Thure Lindhardt
Nicolas Rainville kan være en sportsassistent for byen Nîmes. vil [Photo via MaxPPP]

Som hver dag fra mandag til fredag, oppdag det viktigste av Gards sportsnyheter med bare noen få opplysninger.

Olympiske Nmes

En idrettsutøver erstatter en idrettsutøver. Laurent Boissier, sportsassistent for byen Nîmes, drar i flere uker fra Gard mål. Han vil være i Angers på lørdag for å besøke SCO-fasilitetene, men han vil gi seg frist til tirsdag for offisielt å signalisere at han drar fra Nîmes rådhus. I mellomtiden lette byen etter en erstatter. Som det fremgår av en kilde i kirken, «Vi har valgt en idrettsutøver til å erstatte en idrettsutøver«Så det er Nicolas Rainville, Ligue 2-dommer og som var på Jean-Paul Fourniers liste ved det siste lokalvalget, som skulle bli den nye Mr. Sports of the City.

Ilian Boudache (i midten) fikk nettene til å skjelve i morges (bilde Lucas Chevillard)

Boudache spiss. For å bøte på fraværet hadde Nîmes-ansatte hentet inn tre beboere fra ungdomslagene til trening i formiddag. Det var keeper Vincent Malafosse (17), forsvarsspiller Arthur Pontet (20) og midtbanespiller Ilian Boudache (18). Sistnevnte var allerede målscorer sist søndag i Fabrègues med N3, sistnevnte var den eneste målscoreren til motstanderen satt opp på et stort felt, der de gule vant 1-0 mot de røde. De to lagene var sammensatt som følger: Dias – Burner, Ueda, Pontet, Zaidan – Ponceau, Fomba, Valerio, Delpech – Omarsson, Doucouré (Les Rouges) og Malafosse – Paquiez, Philibert, Guessoum, Sainte-Luce – Sarr, Cubas – Eliasson, Benrahou, Boudache – Aribi (de gule).

Bratveit trente ikke i dag (foto Anthony Maurin).

Uten Bratveit, Ferhat og Koné. Noen toppspillere manglet på trening onsdag morgen. Den norske målvakten Per Kristian Bratveit ble værende i omsorgen med en håndskade.» men ikke noe alvorlig »Vi forklarer foreningen. Vil vi se Zinedine Ferhat i Nîmes-skjorten igjen? Noen NO-tilhengere stiller seg dette spørsmålet. Algerieren, som kun har spilt syv kamper denne sesongen og gått glipp av de tre siste kampene, samler på seg tilbakeslag. Skadet forrige uke var han syk i morges. Husk at det tidligere Le Havre utløper 30. juni 2022, så det vil være stengt 1. juni 2022.e Januar. Etter hvert er Moussa Koné (9 kamper og 5 mål) i ferd med å komme seg etter et muskelproblem i låret. Pakke mot Quevilly-Rouen, senegaleseren som nøyde seg med å jobbe borte fra gruppen med Pablo Martinez, har en god sjanse til å gå glipp av Coupe de France-kampen som er planlagt til lørdag kl 16:00 i Aubagne.

Adolphe Teikeu tar over ledelsen av Calvados (Foto Norman Jardin)

Teikeu foretrekker Caen. Den tidligere Sochaux-forsvareren var på rettssak i Nîmes forrige uke. På spørsmål om ham forrige fredag, var Pascal Plancque interessert i den ukuelige løven: «Vi prøver å omgi ungdommene våre med spillere med erfaring og personlighethan hadde antydet. Han er en veldig positiv person i en gruppe. Vi trenger det. Selv om han ikke har spilt på flere måneder, kjenner han hverandre veldig godt og kunne fort funnet et godt nivå. Avgjørelsen vil bli tatt innen 24-48 timer. » Det er faktisk tatt en beslutning, men ikke nødvendigvis den som Nîmes-teknikeren forventer, siden Adolphe Teikeu ikke lenger er i Nîmes og dagsavisen Teamet kunngjøringen i Stade Malherbe Caen (16e fra Connect2).

USAM Nimes Gard

de Grønn tirsdag. Denne fredagen begynner det tradisjonelle Svart fredag hvor alle butikker tilbyr brøkpriser. USAM kjører også kampanjer for steder i Parnassus som er oppført som Grønn tirsdag. Klubben fra Nîmes markedsfører et tilbud på 20 euro for å delta på de to hjemmekampene neste uke. Tirsdag kl. 18.45 Grønt lag ønsker Tatabánya (Ungarn) velkommen for den 5. dagen av EHF European League og lørdag 4. desember frem til sjokket mot Nantes (20:30) for den 12. dagen av Starligue. For å dra nytte av denne tariffen, besøk nettstedet: usam-nimesgard.fr. Før det venter Nîmes derby i Montpellier lørdag klokken 20.

Rugby Club Nmes

Kvinnene i RCN (Foto RCN)

Kvinner i søkelyset. Det gjentas sjeldnere, men RCN er også en kvinneseksjon. Og denne søndagen kan tilskuerne på Kaufmann stadion vente seg en ettermiddag som er 100 % dedikert til damelagene. Kl. 15.00 ønsker det første laget til Rugby Club Nîmois teamet fra Bourg-en-Bresse velkommen på vegne av den 6. dagen av Fédérale 1 Féminine. Med to seire, to tap og ti poeng på klokken er Nîmes for øyeblikket femte på tabellen. Gitt hønas røde lykt, ønsker de å gjøre opp for sitt siste tap for Grenoble University Club-laget, en direkte konkurrent om kvalifiseringen. «Til tross for dette feiltrinnet i Grenoble, forblir målet vårt det samme. Det er derfor vi må vinne på søndag med den offensive bonusen for enhver pris.», spesifiserer Mathieu Losson, treneren for de defensive rekkene. Når teppet går opp klokken 13.30, møter de yngre jentene fra Nîmes-Les Angles-Marguerittes-rallyet Pontet-laget i en vennskapskamp.

Bordtennis

Rachel Moret kunne ikke gjøre noe. I kampen om verdensmesterskapet i bordtennis hadde sveitsiske ASPCN mye å gjøre med tyske Ying Han, den 21. spilleren i verden. Som medlem av Topp 100 vakte bordtennisspilleren fra Nîmes naturlig nok mer oppmerksomhet. Hun bøyde seg skarpt i fire setninger: 11/5, 11/3, 11/4 og 11/2. Tilbake i Nîmes vil sveitserne være tilbake på dekk med lagkameratene fra ASPCN i begynnelsen av desember for å konkurrere mot Etival.

You may also like

Leave a Comment